És important que el selectiu espanyol aconsegueixi superar la resistència dels 9.665 punts.

ACS

  • 38,78€
  • -3,15%
  • 11,04€
  • 1,24%
  • 4,04€
  • 1,25%
  • 19,21€
  • 1,11%

ACS ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència dels 40 euros. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 43 euros, preus que podria atacar durant les properes setmanes.

Seguim molt pendents de San José que s'està movent en una banda lateral des de fa un mes i mig. Tot sembla indicar-nos que podríem veure la continuació de la tendència alcista principal en qualsevol moment. Per a això hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 7,14 euros. Això ens faria pensar en un atac al nivell dels 7,80 euros.

Atents que Inditex es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 27 euros. El valor podria estar donant forma a un descens temporal, figura de continuació de tendència que ens convida a pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 29,85 euros, preus als quals creiem que podria arribar durant les properes setmanes.

BBVA es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 5,39 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i després d'una parada al camí tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades després de situar la seva cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions. La resistència clau es troba als 5,67 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

Indra es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 10 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo, si bé tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 11 euros, preus als quals podria arribar durant les properes setmanes. Les bones perspectives tècniques de la companyia ens fan pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,03 euros.

contador