Daniel Pinto (JP Morgan) preveu una correcció del 40%... en dos o tres anys

El copresident del banc nord-americà alerta dels riscos a mitjà termini

Per

Bolsamania | 08 mar, 2018

Actualitzat : 18:31

Hi haurà una correcció del 40% a les borses mundials... en dos o tres anys. Aquesta és la preocupant però indefinida previsió de Daniel Pinto, copresident de JP Morgan Chase, un dels bancs més importants del món.

En declaracions realitzades a 'Bloomberg', Pinto ha assenyalat que "la correcció podria ser del 20% al 40%, depenent de les valoracions". També ha afegit que "sabem que hi haurà una correcció en algun moment" i que el mercat està "nerviós" sobre les mesures proteccionistes que pretén aprovar Trump per a les importacions d'alumini i acer.

En la seva opinió, si el president segueix endavant amb els aranzels, el mercat reaccionarà de manera negativa. No obstant això, Pinto s'ha mostrat positiu amb el comportament del mercat de cara al que queda de 2018 i el 2019, perquè el cicle econòmic encara no està acabat.

En qualsevol cas, ha recomanat als inversors que estiguin "preparats" per afrontar aquesta futura correcció amb posicions "prudents". En la seva opinió, és molt important vigilar "les valoracions", perquè si avancen massa, el seu ajust posterior serà més gran.

L'argentí Daniel Pinto va ser nomenat copresident de JP Morgan a finals de gener. També és el CEO de la divisió de Banca Corporativa i d'Inversió de l'entitat. Pinto és un històric treballador del banc, ja que fa 35 anys que està lligat a l'entitat.

Últimas noticias