HSBC aconsella comprar Gas Natural amb un objectiu alcista en 20,50 euros

Eleva el seu anterior consell de mantenir, amb una valoració de 18,30 euros

Per

Bolsamania | 07 mar, 2018

Actualitzat : 18:32

Les accions de Gas Natural Fenosa han pujat un 0,41% en borsa, fins 18,56 euros, després de rebre un consell positiu per part dels analistes del banc britànic HSBC.

Aquests experts han millorat la seva recomanació de mantenir a comprar i el preu objectiu a 12 mesos fins a 20,50 euros des dels anteriors 18,30 euros per acció, amb un potencial alcista del 12% a 12 mesos sobre el preu actual de mercat.

En la seva opinió, el mercat ha descomptat que Gas Natural és una companyia amb una estratègia "desenfocada, ineficient i amb una previsió de resultats poc estimulant". No obstant això, afegeixen que els inversors encara no han descomptat el nomenament de Francisco Reynés com a nou conseller delegat i president executiu, cosa que consideren molt rellevant per al futur de Gas Natural.

HSBC s'espera que Reynés presenti un Pla Estratègic més ambiciós, que converteixi Gas Natural en una empresa "més dinàmica". El nou 'home fort' del grup compta amb el suport dels nous accionistes i, a més, està recolzat per la bona gestió que va realitzar en Abertis.

La seva previsió és que Reynés aposti per una reestructuració dels actius, un programa de reducció de costos més exhaustiu i una distribució de dividends més generosa. En aquest escenari, consideren possible una venda o desinversió en el negoci de gas natural liquat després de la sortida de Repsol del capital i un renovat interès en actius regulats a Llatinoamèrica, sobretot al Brasil.

Últimas noticias