Deutsche Bank reitera la seva aposta per CaixaBank tot i la "incertesa política a Catalunya"

El banc alemany reitera el seu preu objectiu de 4,95 euros per acció

Per

Bolsamania | 07 nov, 2017

Actualitzat : 12:36

Els analistes de Deutsche Bank han reiterat el consell de 'comprar' sobre CaixaBank i han mantingut la valoració de les seves accions en 4,95 euros, tot i la "incertesa política a Catalunya". Els títols de l'entitat cauen un 0,2%, fins a 3,95 euros.

La valoració de Deutsche Bank suposa un potencial alcista del 25% en borsa per a CaixaBank durant els pròxims dotze mesos, tot i que els experts del banc alemany consideren com a principal risc per a aquesta previsió l'esmentada incertesa a Catalunya, que pot provocar "un menor creixement econòmic, que afecti l'augment del crèdit i elevi el cost del risc".

Deutsche Bank destaca que els resultats del tercer trimestre presentats per l'entitat dirigida per Gonzalo Gortázar van sorprendre de manera positiva, sobretot en l'apartat de les provisions. El banc va guanyar 1.488 milions d'euros de gener a setembre, un 53,4% més que durant el mateix període de 2016, després de la integració del banc portuguès BPI.

Encara que el propi Gonzalo Gortázar va reconèixer, durant la presentació de resultats, que la situació d'incertesa a Catalunya tindrà un impacte que podrà "veure en major o menor mesura reflectit el 2018". També va deixar clar que la situació no és bona per a l'economia i que, si es prolongués en el temps, tindria un impacte "molt perjudicial", encara que tot dependrà "de l'evolució futura de la situació actual".

Com a principals punts forts de CaixaBank, Deutsche Bank destaca que és "el jugador més ben posicionat per capturar la millora del creixement econòmic". A més, l'entitat alemanya és positiva amb la integració de BPI, ja que considera que seguirà impulsant els comptes de l'entitat i al mateix temps li permetrà seguir reduint costos a Portugal.

Últimas noticias