Cinc valors que s'han de tenir molt en compte aquest dimecres per anàlisi tècnica

L'Ibex 35 sembla voler subjectar-se en els voltants d'us 10.000 punts

Per

Bolsamania | 03 gen, 2018

La resistència clau en el selectiu espanyol segueix estant en els 10.380 punts.

Atents que sembla que es confirma la formació d'un throw back al nivell dels 1,90 euros a Quabit. Les fortes pujades que vam poder veure en la sessió del dimarts ens fan pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,40 euros, preus que podria aconseguir en les primeres setmanes de 2018.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 286,30%.


Fantàstica figura la que vam poder veure, aquest dimarts, a IAG que va aconseguir acabar el dimarts amb unes pujades del 4,06% i el que és més important superant la resistència clau dels 7,47 euros. La companyia tanca en els màxims del dia i el més normal és que puguem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 7,94 euros.

En aquests primer compassos d'any seguirem molt pendents de l'evolució de Cellnex que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens convidi a pensar en el final de throw back realitzant als 21 euros. Atents ja que l'aparició d'un senyal de fortalesa ens confirmaria l'extensió de les pujades per a les properes setmanes.

Viscofan es manté donant forma a una consolidació de nivells en els 54,50 euros. La figura és molt bona ja que tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba en els 55,70 euros. Atents que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 59 euros.


Atents al final del throw back en els títols de Ferrovial que ofereix un bona aspecte tècnic després de confirmar la superació de la resistència dels 19,06 euros. La companyia dóna mostres de fortalesa per a les properes setmanes i és que tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 20,35 euros, màxims del passat any.

Últimas noticias