Amadeus marca nous rècords després dels consells positius de JP Morgan i Deutsche Bank

El banc nord-americà eleva el preu objectiu fins a 60 des de 53 euros per acció

Per

Bolsamania | 06 nov, 2017

Amadeus, grup especialitzat en serveis tecnològics per a les aerolínies i el sector turístic, puja a prop del 2% en borsa, fins a 60 euros per acció, després de rebre diverses recomanacions positives per part dels bancs d'inversió. El valor torna a cotitzar en nous màxims històrics.

Per exemple, els analistes de Deutsche Bank han reiterat el consell de 'comprar' i han elevat la seva valoració fins a 62 des de 55 euros per acció. A més, JP Morgan Cazenove ha reiterat el consell de 'mantenir' i ha millorat el seu preu objectiu fins a 60 des de 53 euros per títol.

En el cas del banc alemany, aquests experts comenten que els resultats del tercer trimestre "han estat sòlids" i destaquen que el contracte signat amb la cadena hotelera Premier Inn és molt positiva, ja que confirma l'estratègia d'Amadeus per expandir els seus serveis tecnològics cap aquest segment de negoci.

En el mateix sentit, JP Morgan ressalta l'acord signat amb Premier Inn (el segon amb una gran cadena hotelera) per a la nova plataforma que desenvolupa Amadeus especialitzada en el sector de reserves hoteleres. "El valor estratègic és significatiu, ja que mostra l'interès en la plataforma per part dels hotels", afirmen.

Tot i que els analistes més positius amb Amadeus són els de l'influent banc Goldman Sachs, que han reiterat el consell de 'comprar', amb una valoració de 70 euros per acció. A la mateixa línia, comenten que el contracte amb Premier Inn vol dir que la nova àrea de negoci d'Amadeus serà una de les seves futures palanques de creixement.

Per anàlisi tècnica, el valor es troba en 'pujada lliure’, ja que no presenta resistències en el seu gràfic de cotització, segons indica José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'. Des de principis de gener, els títols d'Amadeus acumulen una pujada superior al 80%.

Últimas noticias