• Després de visitar el Japó dins de la seva gira asiàtica, la seva següent parada ha estat Corea del Sud
attaque-de-new-york-trump-insiste-pour-la-peine-de-mort

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha afirmat que Corea del Nord és una amenaça per al conjunt de la comunitat internacional, de manera que requereix una resposta global.

Durant la seva visita a Corea del Sud, el dirigent ha assenyalat que "Corea del Nord és una amenaça mundial que requereix una acció internacional", en el marc de la roda de premsa que s'ha celebrat conjuntament amb el president sud-coreà, Moon Jae In.

Trump es troba de viatge per Àsia i ha visitat Corea del Sud després de passar diversos dies al Japó. El seu objectiu és millorar les relacions comercials amb els seus socis asiàtics i al mateix temps intentar obtenir un compromís més ferm per pressionar el règim nord-coreà.

Al seu compte de Twitter, Trump ha mostrat la seva satisfacció per la seva visita al Japó, en ressaltar que ha aconseguit contractes per a les indústries de Defensa i d'Energia.

A més, s'ha mostrat confiat que la seva visita a Corea del Sud també tingui conseqüències positives, encara que en aquest cas la seva agenda estarà marcada per l'escalada nuclear de Corea del Nord.

Noticias relacionadas

contador