• La companyia amb seu a Ingolstadt va recordar que compta amb un programa de suggeriments d'empleats des de fa 50 anys
ep trabajadoresaudi
AUDI

La companyia automobilística alemanya Audi va registrar un estalvi de gairebé 142 milions d'euros durant l'any passat, gràcies a les idees d'estalvi i de millora presentades pels treballadors de la companyia, a través de la iniciativa Audi Idees Program.

D'aquest total d'estalvi, 108.600.000 d'euros es van aconseguir als centres alemanys d'Ingolstadt i Neckarsulm, gràcies a la contribució dels treballadors, mentre que a Győr (Hongria) i a Brussel·les la xifra es va elevar a prop de 33 milions d'euros, amb les propostes de més de 10.100 empleats.

La companyia dels quatre cèrcols ha subratllat que, al llarg de l'exercici passat, va acceptar i va posar en marxa prop de 15.000 suggeriments de millores per part dels seus empleats d'Ingolstadt i Neckarsulm, cosa que li va permetre estalviar gairebé 110 milions d'euros, un 23,4% més que el 2016.

Audi va ressaltar la importància d'implementar millores als seus processos i ha assenyalat que compta amb experts de diferents departaments que examinen les propostes realitzades pels empleats i que, en cas de ser acceptades, s'implementen. La corporació automobilística ha destacat que, en el cas que les idees proposades es duguin finalment a terme, els treballadors reben una gratificació per la seva contribució, que varia en funció dels estalvis que genera.

El president del comitè d'empresa d'Audi, Klaus Mittermaier, va afirmar que la força de treball és la que fa possible l'èxit a llarg termini de la marca, per la qual cosa ha destacat la rellevància de l'Audi Idees Program. La companyia amb seu a Ingolstadt va recordar que compta amb un programa de suggeriments d'empleats des de fa 50 anys, tot i que l'Audi Idees Program es va implementar el 1994 i s'ha anat estenent a altres plantes de la marca a Europa.

Noticias relacionadas

contador