ÚLTIMES NOTÍCIES
14:08
Ship2B i Fundació Banc Sabadell impulsen un programa per professionalitzar entitats socials
ep banco sabadell

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS) La Fundació Ship2B i la Fundació Banc Sabadell han llançat la segona edició del programa d'innovació social B-Value perquè associacions i entitats socials professionalitzin la seva tasca i millorin la seva proposta de valor.

Leer noticia completa
14:07
Cinc claus per un ús intel·ligent de la teva targeta en el 'Black Friday' i el 'Cyber Monday'
black friday cyber monday

Aquest divendres, 24 de novembre, se celebra el 'Black Friday', la festa dels descomptes i gangues importada d'Estats Units amb la qual arrenca la campanya de compres nadalenca. Les rebaixes especials tindran vigència durant quatre hores, però molts comerços probablement allargaran la campanya fins el dilluns 27 de novembre, data en què se celebra el 'Cyber ​​Monday'. Es tracta d'un altre gran esdeveniment d'origen nord-americà en el qual exclusivament cobren protagonisme les rebaixes en línia.

Leer noticia completa
14:01
Neix a Barcelona el fons d'inversió en biomedicina Genesis Ventures
ep fundador i conseller delegatgenesis biomed josep lluis falco

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS) El nou fons d'inversió Genesis Ventures s'ha constituït a Barcelona, des d'on apostarà per projectes d'investigació i empresarials en fase preliminar en àmbits de la biomedicina, com la salut digital, els dispositius mèdics i el diagnòstic.

Leer noticia completa
13:56
Renfe llança una nova tanda de bitllets AVE a 25 euros i el seu 'Cyber Week' amb descomptes del 70%
ep un tren ave

Renfe llança a la nit d'aquest divendres a dissabte 25 de novembre una nova tanda de 25. 000 bitllets de tots els seus trens AVE a un preu únic de 25 euros, segons ha informat la companyia ferroviària.

Leer noticia completa
13:55
El PNV no negociará los PGE hasta ver "cómo se gestiona" el resultado del 21-D: "Nos gusta la normalidad"
ep pedro azpiazuandoni ortuzarplenocongresocupo vasco

Dice en un guiño a Cataluña que el Concierto y el Cupo vasco son muestra de que "los procesos políticos de bilateralidad son posibles" MADRID, 23 (EUROPA PRESS).

Leer noticia completa
13:52
L'Estat confia que el 21-D faciliti la negociació de Pressupostos, que no començarà fins al gener
ep montoroplecongres pel contingent basc

MADRID, 23 (EUROPA PRESS) El ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, ha manifestat que "la normalització" que suposa la celebració d'unes noves eleccions autonòmiques a Catalunya, convocades per al proper 21 de desembre, "aplanarà les negociacions necessàries per portar endavant els Pressupostos", mentre que la vicepresidenta del Govern entral, Soraya Sáez de Santamaría, ha emplaçat el mes de gener per a aquesta negociació.

Leer noticia completa
13:48
Economía.- El PNV no negociará los PGE hasta ver "cómo se gestiona" el resultado del 21-D
ep pedro azpiazuandoni ortuzarplenocongresocupo vasco

Dice en un guiño a Cataluña que el Concierto y el Cupo vascos son muestra de que "los procesos políticos de bilateralidad son posibles" MADRID, 23 (EUROPA PRESS).

Leer noticia completa
13:46
L'economia d'Alemanya creix un 0,8% al tercer trimestre
ep angela merkel

El Producte Interior Brut (PIB) d'Alemanya va experimentar un creixement del 0,8% al tercer trimestre gràcies a la contribució positiva del comerç exterior, en comparació amb els tres mesos anteriors, segons les dades publicades aquest dijous per l'Oficina Federal Estadística (Destatis).

Leer noticia completa
13:45
Economía/PGE.- El Gobierno confía en que el 21-D facilite la negociación de Presupuestos, que no empezará hasta enero
ep montoroplenocongresocupo vasco

MADRID, 23 (EUROPA PRESS) El ministro de Hacienda y Función Pública, Cristóbal Montoro, ha manifestado que "la normalización" que supone la celebración de unas nuevas elecciones autonómicas en Cataluña, convocadas para el próximo 21 de diciembre, "va a allanar las negociaciones necesarias para llevar adelante los Presupuestos", mientras que la vicepresidenta del Gobierno, Soraya Sáez de Santamaría, ha emplazado al mes de enero para esta negociación.

Leer noticia completa
13:40
Motor.- Josep Maria Vall rellevarà Vicenç Aguilera al capdavant del Clúster d'Automoció de Catalunya
ep josep maria vall presidentcluster dautomocio de catalunya

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS) Josep Maria Vall serà nomenat nou president del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (Ciac) en l'assemblea generalextraordinària que tindrà lloc el 30 de novembre, en substitució de Vicenç Aguilera, que ha liderat l'associació des del seu naixement el 2013.

Leer noticia completa
13:38
Ercros compra més de 48.000 accions pròpies en tres dies
ep planta dercros

Ercros ha informat aquest dijous que, a l'empara del segon programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 14 de novembre de 2017 i el 17 de novembre de 2017, ha dut a terme la compra de 48. 716 accions pròpies.

Leer noticia completa
13:35
Repetiran l'IBEX i BBVA el guió de la passada jornada?
bolsa_de_madrid_ibex_35_parque

L'IBEX i BBVA reaccionen de nou a l'alça aquest dijous. La qüestió està en si mantindran aquestes pujades destacades al tancament (del 0,6% i l'1%, respectivament) o si es desinflaran com va passar durant la passada sessió. La jornada és atípica avui perquè no compta amb la referència de Wall Street, tancat per la festivitat d''Acció de Gràcies'. Demà, divendres, les borses només obriran durant mitja sessió a l'altra banda de l'Atlàntic.

Leer noticia completa
13:33
Comsa s'adjudica contractes en el sistema portuari i aeroportuari espanyol
ep passarelles dembarqui aeroportmlaga

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS) Comsa Industrial s'ha adjudicat el subministrament de passarel·les i sistemes auxiliars de terra en els aeroports Barcelona-El Prat, Madrid-Barajas i Màlaga-Costa del Sol, ha informat en un comunicat aquest dijous.

Leer noticia completa
13:31
El Govern gasta al novembre un 3% més en pensions i torna a tocar un rècord amb 8.857.000 d'euros
cbpensiones

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social acaba de donar a conèixer les dades de la nòmina de pensions contributives del mes de novembre. Durant l'onzè mes de l'any el Govern va pagar un 3,02% més respecte al mateix període de l'any anterior, fins a un total de 8. 857. 000 d'euros. Es tracta d’una xifra rècord de despesa, que supera la registrada a l'octubre, de 8. 831. 000, mes en què el desemborsament estatal en pensions també va pujar un 2,97%.

Leer noticia completa
13:25
Agro.- Mercabarna, premiat per impulsar la Dieta Mediterrània els últims 50 anys
ep campanya infantil 5dia de mercabarna

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS) L'Associació de Cambres de Comerç i Indústria del Mediterrani (Ascame) ha atorgat el premi 'Ascame Mediterranean Awards' a Mercabarna per la seva trajectòria de 50 anys impulsant el coneixement de la Dieta Mediterrània a través de diverses iniciatives perquè el ciutadà conegui la importància de consumir aliments frescos.

Leer noticia completa
13:20
Siemens Gamesa (-1,89%) i Mapfre (-0,80%), els pitjors valors de l'IBEX ara

13:20
Domènech (CatECP) recuerda a Sánchez que pactó la investidura de Rajoy y el 155
ep xavier domnech elisenda alamany borjariquerjordi borja

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS) El candidato de Catalunya en Comú-Podem (CatECP) a las elecciones del 21 de diciembre, Xavier Domènech, ha recordado al secretario general del PSOE, Pedro Sánchez, que su partido pactó la investidura de Mariano Rajoy, que ha apoyado el 155 y que las listas del PSC incluyen a miembros de la extinta Unió.

Leer noticia completa
13:19
Endesa (+1,25%) i Cellnex (+1,24%), els millors valors de l'IBEX ara

13:18
IBEX: +0,56% (10.069); CAC: +0,49%; DAX: -0,15%; FTSE100: -0,18%

13:17
Gay de Montellà: "Costarà que les empreses tornin a Catalunya"
ep gaymontell

2. 682 empreses han mudat la seva seu social des de Catalunya a altres punts d'Espanya espantades per la crisi independentista. Recuperar la mossegada en el teixit empresarial costarà i des de Foment del Treball, el seu president, Joaquim Gay de Montellà avisa que han d'assumir les pèrdues de companyies que no tornaran.

Leer noticia completa