• La companyia no ha precisat les causes de la mort del seu director general
ep logonintendo
NINTENDO

El director general de Nintendo Ibèrica, Rafael Martínez Moya-Angeler, ha mort als 51 anys d'edat, segons ha informat aquest divendres la desenvolupadora de videojocs a través d'un comunicat.

Martínez Moya-Angeler estava vinculat a la companyia des de 1993, any en què va ser designat director de Màrqueting de Nintendo Espanya. El 2004, va assumir el càrrec de director Comercial i de Màrqueting de Nintendo Ibèrica, i va passar a convertir-se en sotsdirector general d'aquesta mateixa empresa el 2009. El seu ascens al lloc de director general de Nintendo Ibèrica es va fer efectiu el juliol de 2015.

La divisió ibèrica de la desenvolupadora nipona ha assegurat que tots els seus empleats se senten "orgullosos" d'haver "treballat i après" amb Martínez Moya-Angeler, tant a l'àmbit laboral com al personal. Per això, els "entristeix profundament" la seva pèrdua, però són conscients de la "sort" que han tingut d'haver treballat "al seu costat". La plantilla de Nintendo Ibèrica s'ha compromès a continuar seguint l’"exemple" que "sempre" li ha donat.

La companyia no ha precisat les causes de la mort del seu director general.

Noticias relacionadas

contador