• El procés judicial podria derivar en què es revelés l'autèntica identitat de Nakamoto
piecebitcoin

La identitat de Satoshi Nakamoto, la ment darrere del bitcoin i la cadena de blocs, podria estar molt a prop de ser finalment revelada. Un procés judicial que pesa sobre Craig Wright, que al passat s'ha autoproclamat com l'home després del pseudònim que signa la revolució tecnològica més important després de l'Internet mateix, podria forçar a establir la identitat de Nakamoto.

  • 64.931,97$
  • 3,35%

La demanda per frau que ha presentat la família del David Kleiman, el malaguanyat informàtic i expert en seguretat digital, del qual se sospita que figura entre l'equip de desenvolupadors de la cadena de blocs, podria servir d'excusa perquè els jutges exigeixin a Craig demostrar si és o no Nakamoto. El procés per frau encara no ha arribat a aquest punt. Per ara, la demanda presentada pel germà del difunt, Ira Kleiman, només exigeix ​​a Craig el pagament de 10.000 milions de dòlars que, segons se l'acusa, aquest va defraudar Kleiman.

El text de la demanda relata com Wright va robar la suma d’1,1 milions de bitcoins abans de la mort de Kleiman, el 26 d'abril de 2013, a través d'una sèrie de contractes que suposadament van transferir els actius de Dave a Craig i/o les companyies controlades per ell. Craig va manipular aquests contractes i hi va falsificar la signatura del seu soci, segons informa 'CoinTelegraph'.

El germà del desaparegut soci de Wright explica també com, després que Kleiman morís, l'autor del frau li va trucar i va revelar que, junts amb David, havien treballat junts per desenvolupar la cadena de blocs i el bitcoin. No obstant això, aquest havia cedit qualsevol dret de propietat intel·lectual en pro d'una participació sobre una empresa australiana que va fer fallida després que Wright fos perseguit per la justícia australiana per delictes fiscals.

El demandant afirma també que Wright no ha restituït, fins a la data, cap dels bitcoins o drets de propietat intel·lectual al patrimoni de Kleiman. La demanda és "presentada per rectificar aquesta injustícia", afirma.

Noticias relacionadas

contador