• Facebook durà a terme una actualització de la seva política de privacitat a la UE per ajustar-se a les noves lleis
mark-zuckerberg

El organismo que lucha por los derechos del consumidor en Alemania explica que la Facebook no garantiza adecuadamente que los usuarios conozcan que permisos están dando a cerca de su información personal publicada en la red social.

  • 493,50$
  • -0,52%

La resolució d'un tribunal regional de Berlin arriba al mig d’una batalla entre la xarxa social més gran del món i el govern alemany per la utilització de les dades confidencials dels usuaris que li permeten a la companyia obtenir publicitat en línia per a la seva plataforma. La federació d'organitzacions de consumidors alemanys explica que la configuració per defecte de la privacitat a la xarxa social viola la llei del consumidor, i que, a més, segons el tribunal, s'han trobat mostres que el consentiment a l'ús de dades no era vàlid.

Facebook amaga la configuració per omissió que no és amigable

"Facebook amaga la configuració per omissió que no és amigable amb la privacitat del seu centre de dades de l'usuari i no proporciona suficient informació quan els nous membres es registren a la comunitat", va dir Heiko Duenkel, oficial de polítiques de litigis a la federació d'organitzacions de consumidors d'Alemanya, segons recull el diari Independent. "Això no compleix amb el requisit del consentiment informat", afirma.

Per la seva banda, Facebook es limita a explicar que estan "treballant intensament per garantir que les nostres pautes siguin clares i fàcils d'entendre, i que els serveis oferts per Facebook estiguin en complet acord amb la llei". Properament entrarà en vigor una nova política de privacitat en la seva xarxa social amb l'objectiu de complir les noves regles que entraran en vigor al juny a l'àmbit de la Unió Europea.

Noticias relacionadas

contador