• Ecobee integrarà Alexa, la intel·ligència artificial d'Amazon, en els seus dispositius
jeff-bezos-amazon

Amazon segueix obrint la porta a la seva aposta per la domòtica, el negoci dedicat a la construcció de 'llars intel·ligents', anunciant la seva inversió en Ecobee, un fabricant canadenc de termòstats intel·ligents.

  • 184,04$
  • 0,23%

Ecobee ha anunciat una ronda de finançament de sèrie C que ha recaptat a prop de 50 milions d'euros. Entre els inversors, es troba Amazon Alexa, segons ha informat la pròpia empresa emergent a 'CNBC'.

El gegant dirigit per Jeff Bezos segueix reforçant la seva aposta per la domòtica després de comprar Ring per més de 800 milions d'euros

Un acord que es produeix tan sols una setmana després que Amazon, el gegant del comerç electrònic dirigit per Jeff Bezos, anunciés l'adquisició de Ring per més de 800 milions d'euros. Tot seguit, la companyia va deixar de comercialitzar productes que rivalitzaven amb aquests timbres 'intel·ligents', que fabricava Nest, propietat de Google.

Per la seva banda, l’Ecobee 4, últim model llançat al mercat per la fabricant, s'ha integrat Alexa (la intel·ligència artificial d'Amazon) i permet als usuaris ajustar la temperatura mitjançant ordres de veu. A més, li poden demanar informació sobre el temps meteorològic o les últimes notícies, i fins i tot demanar un Uber o una pizza a través del dispositiu.

Segons el conseller delegat d’Ecobee, Stuart Lombard: "Tots els nostres productes es basen en ajudar els clients a estalviar diners i energia. Però també tenim una visió per canviar el negoci de les ‘llars intel·ligents’ des d'una col·lecció de dispositius difícils de configurar a alguna cosa amb un millor rendiment per als consumidors".

Així mateix, Lombard va assenyalar que la seva companyia utilitzarà el finançament per expandir-se en diferents categories dins de la domòtica. El seu pròxim producte és l’Switch+, un interruptor que permetrà a l'usuari controlar el nivell d'il·luminació i, a més, integrarà Alexa i estarà connectat a Internet.

Noticias relacionadas

contador