Notícies de polsos

ep rodrigo rato llegala audiencia nacionaldeclarargurtel

Rato diu que Salgado va obligar Bankia a sortir a borsa l'estiu de 2011

Rodrigo Rato ha acusat l'exvicepresidenta del Govern Elena Salgado d'obligar Bankia, igual que va fer el Banc d'Espanya, per sortir a borsa abans de setembre de 2011. Segons ha explicat, la regulació donava al banc un termini fins al març de 2012 per debutar al mercat, però tant el Govern com el supervisor el van instar a fer-ho com més aviat millor.

cbdesempleogrecia

L'atur de l’Eurozona cau un 7,9% el novembre, fins a mínims d'una dècada

La taxa d'atur de la zona euro es va situar el novembre al 7,9%, una dècima menys que el mes anterior i el seu nivell més baix des d'octubre de 2008, mentre que en el conjunt de la UE, la desocupació es va mantenir al mínim històric del 6,7%, segons ha informat Eurostat, que manté Espanya com el segon país de la UE amb pitjors xifres d'atur, amb un 14,7%, només per darrere del 18,6% de Grècia, que únicament disposa de dades fins al setembre.

cbabengoa4 short

Abengoa s'adjudica dos projectes a l'Índia per import de 10 milions

Abengoa ha estat seleccionada per l'empresa estatal Madhya Pradesh Urban Development Company (MPUDC), per al disseny, construcció, operació i manteniment durant 10 anys de dues plantes de tractament d'aigües residuals i les seves respectives xarxes de sanejament a Nasrullaganj i Maheshwar, ciutats situades a l'estat de Madhya Pradesh, a la zona central de l'Índia.

L'IBEX 35 tanca amb caigudes del 0,27% fins als 8.823,6 punts

IBEX 35: els valors que més pugen són Técnicas Reunidas (+5,21%) i Indra (+4,83%)

IBEX 35: els títols que més cauen són Bankinter (-2,13%) i Telefónica (-2,04%)