Notícies de polsos

theresa-may-en-campagne-pour-rassurer-sur-l-apres-brexit

Regne Unit té un 50% de possibilitats d'abandonar la UE sense un acord

Reunit Unit i la Unió Europea (UE) reprenen les converses sobre el seu divorci aquest dijous i ho fan amb un 50% de possibilitats que el país abandoni el bloc sense un acord. Així ho ha afirmat el ministre d'Afers exteriors de Letònia, Edgars Rinkevics, abans de la seva trobada amb el secretari d'Afers exteriors britànic, Jeremy Hunt.

donald-trump 20180720152032

Trump: els aranzels fan que els acords comercials siguin més justs

El president dels EUA, Donald Trump, ha assegurat que els aranzels estan fent que els nous acords comercials siguin "grans" i "més justs", en comparació dels tractes "horribles i injusts" que va heretar a la seva arribada a la Casa Blanca. Així ho ha dit a través del seu perfil en Twitter, on també ha escrit que “no hauria d'estar permès que altres països entrin i robin la riquesa d'Amèrica mai més”.

atlantia logo

Atlantia avisa: si li retiren la concessió a Autostrade afectarà als accionistes

El grup de concessions italià Atlantia, propietari del 88,06% de Autostrade, empresa concessionària de l'autopista A10 i del pont que es va enfonsar aquest dimarts a Gènova causant 38 morts, ha advertit que l'anunci per part del Govern sobre la revocació de la concessió a la seva filial pot tenir repercussions en accionistes i bonistas de la companyia.