Notícies de polsos

ep tobias martinez i francisco reynes cellnex telecom

Tobías Martínez assumeix tots els poders de Cellnex després de la marxa de Francisco Reynés

Francisco Reynés ha renunciat com a president i membre del consell d'administració de Cellnex com a conseqüència del seu nomenament com a president executiu de Gas Natural. En un comunicat emès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'operador d'infraestructures de telecomunicacions ha agraït els serveis prestats per part de l'exconseller delegat del seu màxim accionista, Abertis.

goldman-sachs-pourrait-deplacer-1-000-salaries-de-londres-a-francfort

Goldman Sachs augmenta la seva posició en DIA fins al 4,768%

El banc nord-americà continua modificant la seva política d'inversió en el grup DIA després d'augmentar el seu nivell de participació fins a arribar al 4,768%, segons reflecteixen els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Goldman Sachs abandona així la seva anterior posició del 3,301%.

ep guggenheim

Biscaia promociona el seu nou marc fiscal per convertir-se "en el centre financer del sud d'Europa"

L'incentiu fiscal és un mètode recurrent per les administracions públiques per atraure els inversors. I si no, que li ho preguntin a Donald Trump amb la seva mediàtica reforma. Sense anar tan lluny, la Diputació Foral de Biscaia ha promocionat aquest dijous a Madrid el seu nou aparador fiscal "més atractiu i competitiu" com a clau per convertir-se "en el centre financer més important del sud d'Europa".

L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,3% fins als 9.715 punts

IBEX 35: els valors que més cauen són Técnicas Reunidas (-1,71%) i Acciona (-1,18%)

IBEX 35: els títols que més pugen són Ferrovial (+1,59%) i Arcelor (+1,29%)