Notícies de polsos usa

ep repsol 20171031125902

Les sancions dels EUA al petroli amenacen l'acord Repsol-Veneçuela

Aquesta setmana, els Estats Units va anunciar noves sancions a les exportacions de cru veneçolà per ofegar encara més econòmicament el govern de Nicolás de Maduro. Aquesta és una decisió que, com era d'esperar, anava a tenir efectes col·laterals. Repsol no ha trigat a reaccionar davant aquesta situació i, per això, s'ha posat mans a l'obra per examinar com afectaran les restriccions nord-americanes la seva importació de petroli d'aquest país.

ep tesla model 3 20181205124902

Tesla cau un 5%, tot i encadenar dos trimestres amb guanys

Tesla ha aconseguit encadenar dos trimestres amb guanys per primera vegada en la seva història. No obstant això, les accions de la companyia cedeixen més d'un 5% al mercat 'after hours', en incomplir les expectatives amb els seus resultats. Els experts esperaven que el benefici per acció (BPA) del quart trimestre de 2018 fos de 2,20 dòlars per títol, però finalment ha aconseguit 1,93 dòlars. Tot i això, millora respecte al mateix període de l'any anterior, quan va registrar pèrdues de 3,04 dòlars per acció.

dolares dolares

El benefici d'AT&T cau fins als 4.860 milions de dòlars durant el quart trimestre

AT&T ha anunciat aquest dimecres un benefici net de 4.860 milions de dòlars, o 66 centaus per acció, durant el quart trimestre, xifra que significa una forta caiguda respecte als 19.040 milions de dòlars, o 3,08 dòlars per acció, durant el mateix període de l'any anterior. Els guanys per acció ajustats van ascendir a 86 centaus d’acord amb el que esperava el consens de FactSet.