Notícies de polsos usa

ep plantageneral motorslansing grand river eeuu

General Motors quadruplica el seu benefici fins al setembre amb 5.260 milions

General Motors va registrar un benefici net atribuït de 5.970 milions de dòlars (5.260 milions d'euros al canvi actual) durant els nou primers mesos de l'any actual, xifra que es tradueix en un fort increment del 363,8% en comparació amb els guanys comptabilitzats durant aquests mesos de l'any precedent, segons dades publicades per l'empresa. Les seves accions pugen un 8% a Wall Street.

trabajador-amazon

Compres a Wall Street després del positiu informe d'ocupació

Wall Street cotitza amb nous guanys després del seu rebot de dimarts als seus tres principals índexs (Dow Jones +0,71%, S&P 500 +0,79% i Nasdaq +1,2%). El mercat segueix immers en la temporada de resultats, entre els quals avui destaquen els de General Motors, que es dispara un 10,5% després de batre les expectatives dels analistes.

ana-botin-es-presidenta-banco-santander

Claus borsàries de la propera sessió: resultats de Banc Santander

Els resultats empresarials relatives al tercer trimestre de l'any tornaran a copar l'atenció dels inversors aquest dimecres, 31 d'octubre. A Espanya, entre les companyies que rendiran comptes davant el mercat, es troba Banc Santander, que ho farà després de l'obertura del mercat.