Notícies de polsos usa

wall street

Suaus guanys a Wall Street que impulsen el Nasdaq a un nou rècord

Wall Street registra guanys moderats del 0,2% de mitjana, després de les caigudes de dijous a la Borsa de Nova York. Res preocupant si tenim en compte que tant l'S&P 500 com el Nasdaq van tancar dimecres la seva quarta jornada consecutiva en màxims històrics.

cbmanufacturero1

Claus borsàries de la propera sessió: bateria d'índexs PMI

En la jornada d'aquest dilluns, 3 de setembre, els inversors comptaran amb una llarga bateria d'índexs PMI manufacturer relatives al mes d'agost. Es coneixeran des de diferents països, tant d'Àsia com d'Europa. Als Estats Units, per la seva banda, cal recordar que el mercat borsari romandrà tancat per la celebració del Dia del Treball al país.

ep coca cola

Coca-Cola compra la cadena de cafeteries Costa per 4.350 milions

The Coca-Cola Company, el major fabricant mundial de refrescs, ha arribat a un acord "definitiu" amb la companyia britànica Whitbread per adquirir per 3.900 milions de lliures esterlines (4.350 milions d'euros) la cadena de cafeteries Costa, la segona major a nivell mundial, només per darrere de Starbucks, amb gairebé 4.000 establiments repartits en més de 30 països, segons han informat les empreses.

wall street cartel pixabay

Wall Street es pren un respir després dels últims rècords del Nasdaq i l'S&P 500

Wall Street registra pèrdues moderades després de la ratxa de màxims històrics de l'S&P 500 i del Nasdaq. Tots dos índexs han marcat durant quatre sessions consecutives nivells mai vistos (el Dow Jones cotitza a un 2% del seu rècord de finals de gener). Mentrestant, els inversors segueixen pendents de la guerra comercial i de les seves negociacions.