Notícies de polsos usa

ep pib crecio un 32 en 2016

Claus borsàries de la propera sessió: PIB espanyol i atur a l'Eurozona

La primera jornada de març arriba carregada de cites macroeconòmiques. A Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) actualitzarà la dada del PIB del quart trimestre de 2017, i també publicarà l'enquesta de moviments turístics en fronteres (Frontur) i de despesa turística (Egatur).

jerome powell federal

Wall Street es gira a la baixa mentre el mercat descompta els missatges de Powell

Wall Street es capgira i cau lleugerament després d'una obertura alcista del 0,5% i mentre els inversors intenten ajustar les seves expectatives sobre els tipus d'interès als EUA en els missatges llançats aquest dimarts pel nou president de la Reserva Federal, Jerome Powell. Al Dow Jones, els valors més alcistes són United Technologies (+1,9%), Verizon (+0,9%) i Boeing (+0,7%), encara que cada vegada són menys les accions que cotitzen en positiu. Per la seva banda, les empreses més baixistes són General Electric (-1,3%) i Procter & Gamble (-1,1%), que ha rebut una recomanació de venda per part dels experts de Berenberg, amb una valoració de 78,50 dòlars. Caterpillar (-0,9%) Nike (-0,6%) i Intel (-0,5%) són altres dels valors menys rendibles.

bolsa de madrid ibex 35 parque

Claus borsàries de la propera sessió: resultats de Repsol

Els inversors comptaran amb noves referències interessants aquest dimecres, 28 de febrer, sobretot des del costat empresarial. En concret, la temporada de resultats del quatre trimestre de 2017 està donant els seus últims cops de cua, encara amb força.