Notícies de polsos matèries primeres

jerome-powell-gouverneur-a-la-fed

El Nasdaq, en màxims històrics després del discurs de Powell a Jackson Hole

Compres a Wall Street en els seus tres principals índexs borsaris (Dow Jones +0,19%, S&P 500 +0,21% i Nasdaq +0,26%). El mercat segueix amb especial atenció que ha passat a Jackson Hole, el simposi econòmic que s'està celebrant aquests dies a Wyoming, durant el qual avui ha tingut lloc la intervenció del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell. Unes paraules que han elevat el Nasdaq a nous màxims històrics, als 7.947,47 punts.

trump china eeuu portada buena

Wall Street cotitza pla després del nou revés entre la Xina i els EUA

Wall Street cotitza pla de sessió en els seus tres principals índexs borsaris (Dow Jones +0,01%, S&P 500 +0,03% i Nasdaq -0,02%). El mercat es mou tímidament a l'espera de Jackson Hole, el simposi econòmic que comença avui i acollirà demà divendres el discurs, entre altres, del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell.

trump-estime-qu-une-audition-par-mueller-pourrait-etre-un-piege

Wall Street cotitza pla després de l'últim escàndol de Trump

Wall Street cotitza pla en els seus tres principals índexs borsaris (Dow Jones -0,08%, S&P 500 -0,14% i Nasdaq -0,02%). El mercat es ressent de l'últim escàndol protagonitzat per Donald Trump, que va encarregar silenciar dues dones al seu exadvocat.