POLSOS MATÈRIES PRIMERES
19 Nov
L'or s'està desplaçant dins d'un impecable canal alcista de curt termini
gold

L'or va marcar mínims anuals a mitjans d'agost als 1. 160 dòlars i des de llavors es troba encaixat dins d'un impecable canal alcista.

Llegir notícia completa
19 Nov
El petroli segueix recuperant el terreny perdut i puja aquest dilluns
cbpetroleo8 short1

El petroli continua recuperant-se després de les fortes caigudes de mitjans de la setmana passada. Aquest dilluns puja al voltant d'un 1% (Barril Brent: $67,29; Barril WT: $57,24) mentre continua parlant-se de la decisió de l'Aràbia Saudita i la resta de grans productors de l'OPEP (Organització de Països Exportadors de Petroli) de retallar la producció el desembre.

Llegir notícia completa
16 Nov
El petroli rebota durant l'última jornada d'una setmana nefasta
petroleosubida2

El petroli s'està prenent la revenja durant l'última jornada d'una setmana que ha estat dura per a l’'or negre', amb caigudes fins a nivells que no es veien des del març d'aquest any i molt allunyats dels màxims propers als 87 dòlars d’octubre.

Llegir notícia completa
14 Nov
Repsol i la resta de petrolieres cauen al so de la caiguda del cru
ep repsol 20181023140902

Repsol ha caigut aquest dimecres un 1%, en una sessió durant la qual ha arribat a deixar-se a prop d'un 3%. La petroliera espanyola ha reaccionat al parquet a l'enfonsament del petroli de dimarts, que es va arribar a deixar un 7%, tot i que ara recupera a prop d'un 2%.

Llegir notícia completa
14 Nov
El petroli rebota després del fort enfonsament del dimarts
petroleocaida

El petroli puja més d'un 2% aquest dimecres després de desplomar-se un 7% durantla passada jornada. El barril Brent recupera el nivell dels 66 dòlars, tot i que encara deixa molt enrere aquests màxims vistos l'octubre propers als 87 dòlars. En el cas del West Texas, el cru recupera els 56 dòlars.

Llegir notícia completa
14 Nov
El petroli s'enfonsa un 25% des dels màxims d'octubre: on són els suports?
iran, petroleo

L'or negre acumula una caiguda des dels màxims anuals que es van aconseguir l'octubre (86,74 dòlars) del 25%. No s'observen suports importants fins a la zona dels 56-57 dòlars.

Llegir notícia completa
13 Nov
El petroli es deixa un 2% després de les pressions de Trump a l'OPEP
petroleo1

Els preus del petroli cauen aquest dimarts, després de les declaracions del president dels EUA, Donald Trump, amb les quals ha pressionat l'OPEP perquè l'entitat no retalli la producció amb l'objectiu de pujar els preus. El barril West Texas i el Brent es deixen un 2%.

Llegir notícia completa
12 Nov
Aràbia Saudita justifica una retallada d'1 milió de barrils diaris en la producció
khalid al falih saudi energy minister

Riyadh i els seus aliats haurien de reduir la seva producció combinada de petroli cru per equilibrar el mercat, creu Aràbia Saudita, però encara està per veure si altres productors participaran en qualsevol reducció.

Llegir notícia completa
12 Nov
El petroli acumula cinc setmanes consecutives de caigudes
petroleo portada 1111

Els fortíssims nivells de sobrevenda en tots els terminis ens suggereixen que, més aviat que tard, assistirem a importants rebots contra tendència.

Llegir notícia completa
12 Nov
Àsia tanca amb signe mixt després de la reunió de l'OPEP
cbasiabaj3 short1

Les borses asiàtiques han tancat mixtes aquest dilluns. El Nikkei japonès ha deixat enrere les pèrdues de l'inici de la sessió per tancar amb guanys, mentre que el Topix ha cedit lleugerament terreny fins als 1. 671,95 punts.

Llegir notícia completa
05 Nov
Iran desafia els EUA: "Trencarem les sancions i seguirem venent cru"
petroleoiran

Els preus del cru cedeixen terreny aquest dilluns, el dia precisament durant el qual entren en vigor les sancions dels Estats Units a les exportacions de petroli de l'Iran.

Llegir notícia completa
02 Nov
Vendes en Wall Street davant el possible acord comercial EUA-Xina
trumpxi

Wall Street es gira amb força a la baixa després d'una obertura alcista en els seus tres principals índexs (Dow Jones -0,8%, S&P 500 -1,05% i Nasdaq -1,3%). El mercat reacciona amb dubtes a l'últim acostament comercial entre les dues economies més grans del món, els Estats Units i la Xina.

Llegir notícia completa
02 Nov
El petroli polvoritza la base del canal alcista i posa a prova la MM200
petroleorian

Per primera vegada en molt de temps estem començant a detectar importants senyals de debilitat en el cru, que està perforant suports amb molta facilitat.

Llegir notícia completa
31 Oct
Compres a Wall Street després del positiu informe d'ocupació
trabajador-amazon

Wall Street cotitza amb nous guanys després del seu rebot de dimarts als seus tres principals índexs (Dow Jones +0,71%, S&P 500 +0,79% i Nasdaq +1,2%). El mercat segueix immers en la temporada de resultats, entre els quals avui destaquen els de General Motors, que es dispara un 10,5% després de batre les expectatives dels analistes.

Llegir notícia completa
30 Oct
Signe Mixt en Wall Street: el Nasdaq, pressionat per les tecnològiques
facebooks-biggest-event-year-revealed-uncomfortable-truth

Wall Street cotitza amb signe mixt. El Dow Jones i l'S&P 500 pugen lleugerament, mentre que el Nasdaq cau un 0,3% arrossegat pel mal comportament de les tecnològiques. La Borsa de Nova York va tancar dilluns amb importants caigudes, sobretot al Nasdaq (-1,63%).

Llegir notícia completa
30 Oct
BP guanya un 156% més fins al setembre gràcies al ral·li del petroli
ep petroleo 20171220191202

BP (+3%) ha anunciat un benefici net de 7. 575 milions d'euros, un 156% més que durant els nou primers mesos de l'any anterior. Unes xifres recolzades que superen les expectatives dels analistes gràcies al ral·li del cru.

Llegir notícia completa
29 Oct
Wall Street rebota i intenta reduir les fortes caigudes d'octubre
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US. Photo: Grant Wickes

Wall Street registra un fort rebot per obrir la setmana en els seus tres principals índexs. El mercat intenta així esborrar les pèrdues sofertes la passada setmana, que es van sumar a les registrades al llarg d'un octubre molt baixista per als parquets.

Llegir notícia completa
26 Oct
El petroli cau amb força davant l'amenaça d'un excés de subministrament
petroleo680 280

Els preus del cru cauen amb força aquest divendres davant l'amenaça d'un excés d'oferta. Així va avisar el representant de l'Aràbia Saudita a l'OPEP (Organització de Països Exportadors de Petroli), que va afirmar que el país de l'Orient Mitjà elevarà els seus subministraments.

Llegir notícia completa
26 Oct
En teoria es tornen a donar les condicions perquè el petroli comenci a rebotar
ep petroleo 20180209182302

A la vista del gràfic diari podem donar-nos compte de l’important zona de suport que presenta el cru al rang dels 73,80-75 dòlars.

Llegir notícia completa
24 Oct
Les borses asiàtiques reboten després d'una turbulenta sessió
cbchinaasia short1

Àsia rebota aquest dimecres després d'una sessió moguda marcada per la volatilitat en els seus principals índexs. D'aquesta manera, els parquets asiàtics es recuperen parcialment de la seva correcció viscuda durant l'anterior sessió.

Llegir notícia completa