POLSOS MATÈRIES PRIMERES
16 Aug
Wall Street anticipa un rebot davant les noves negociacions dels EUA i la Xina
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street

Wall Street anticipa un rebot aquest dijous en els seus tres principals índexs borsaris (Dow Jones +0,80%, S&P 500 +0,54% i Nasdaq +0,72%). El mercat reacciona positivament a la notícia que Estats Units i Xina han reprès les seves negociacions en plena guerra comercial.

Llegir notícia completa
10 Aug
Vendes a Wall Street mentre augmenta la tensió geopolítica mundial
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex

Wall Street registra vendes del 0,5% durant l'última sessió de la setmana. El mercat es tenyeix de vermell marcat per les tensions comercials i la inestabilitat política entre els Estats Units i diversos països com Rússia i Turquia.

Llegir notícia completa
08 Aug
JP Morgan eleva el preu objectiu d'Acerinox
ep planta acerinox

Els analistes de JP Morgan han elevat el preu objectiu de les accions d'Acerinox (+0,28% a l'IBEX-35), des dels 10 euros fins als 10,40 euros (en el moment en què la companyia cotitzava als 12,33 euros). Amb tot, des de l’entitat financera mantenen la seva recomanació d’'infraponderar' el pes dels títols de l’acerera sobre la cartera dels inversors.

Llegir notícia completa
07 Aug
Wall Street continua pujant i l'S&P 500 s'acosta als seus màxims històrics
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex

Wall Street registra guanys moderats que permeten a l'S&P 500 (2. 857 punts) acostar al seu màxim històric de 2. 872,87 punts, marcat el passat 26 de gener. La jornada arriba marcada per cert alleugeriment en les tensions comercials entre la Xina i els Estats Units, mentre els inversors esperen els resultats de Walt Disney i Snap, que es publicaran després del tancament de mercat.

Llegir notícia completa
07 Aug
El petroli puja un 1,5% després de les primeres sancions dels EUA a l'Iran
petroleo680 280

L’'or negre' manté el seu avanç aquest dimarts. El petroli puja alçat per la primera fase de les sancions imposades pels Estats Units a Iran, amb la tensió geopolítica i l'amenaça sobre els subministraments de cru que això comporta.

Llegir notícia completa
06 Aug
Suaus caigudes a Wall Street després del nou repte de la Xina als EUA
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex

Wall Street registra suaus caigudes en l'inici de la setmana. El mercat està a l'espera de nous resultats empresarials i reacciona tímidament al nou episodi de la guerra comercial després dels nous aranzels anunciats per la Xina sobre béns nord-americans per valor de 64. 000 milions de dòlars.

Llegir notícia completa
06 Aug
El petroli puja un 1%: les sancions dels EUA sobre l'Iran ja són aquí
ep petroleo 20171127113515

El petroli puja a aquestes hores una mica més d'un 1% (barril Brent: +1,08%. $ 74; barril WT: +1,46%. $ 69,49) davant el restabliment de les sancions dels Estats Units sobre l'Iran previst per començaments d'aquesta setmana. Segons un funcionari del Departament del Tresor dels EUA, les sancions contra Teheran es restabliran a les 00:01 hores de dimarts.

Llegir notícia completa
01 Aug
El petroli cau un 1% després d'una pujada inesperada dels inventaris als EUA
iran, petroleo

El preu del petroli cau un 1% després que els inventaris setmanals de cru als Estats Units hagin pujat de manera inesperada, segons ha publicat l'Administració d'Informació d'Energia (EIA per les sigles en anglès).

Llegir notícia completa
31 Jul
El petroli continua en fase correctiva, desplaçant-se lateralment
ep petroleo 20180716184714

A més curt termini tenim el petroli en zona de resistència, al voltant del 50% de l'últim baixista. La fase correctiva continua intacta.

Llegir notícia completa
23 Jul
Tenim l'or al 'mega-suport': el 61,8% de reculada
oroinversor

L'única cosa al que agarrar-se és a la possibilitat que el nivell d'ajust/reculada del 61,8% de l'impuls alcista previ posi punt i final a les caigudes.

Llegir notícia completa
13 Jul
Wall Street cotitza pla després dels resultats de les seves grans bancs
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex

Wall Street cotitza pla en els seus tres principals índexs borsaris (Dow Jones +0,01%, S&P 500 +0,02% i Nasdaq +0,08%). El mercat reacciona tímidament després de la publicació dels resultats del segon trimestre dels seus tres grans bancs: JP Morgan, Citi i Wells Fargo.

Llegir notícia completa
13 Jul
Apple llança un fons de 300 milions per a les renovables a la Xina
ep tim cook logo apple

Els de Cupertino aposten per les energies netes. Apple ha anunciat aquest divendres el llançament d'un fons de 300 milions de dòlars a la Xina, amb l'objectiu de fomentar el seu ús de les energies netes al gegant asiàtic.

Llegir notícia completa
13 Jul
El petroli cau i acumula una caiguda setmanal del 5%
petroleo680 280

Els preus del cru tornen a caure aquest divendres. El petroli cedeix terreny després del seu rebot de dijous, que va tenir lloc després d'una caiguda del 7% durant la sessió de dimecres. L’'or negre' apunta a tancar la setmana amb una caiguda acumulada del 5% durant les últimes cinc sessions.

Llegir notícia completa
13 Jul
Àsia estén els seus guanys durant una altra jornada d'alleujament comercial
inversores-bolsa

Les borses asiàtiques tanquen en verd la setmana impulsades per l'absència de noves notícies que elevin la fricció comercial entre la Xina i els Estats Units. Precisament, les borses dels EUA van rebotar aquest dijous aixecat per aquest context i després de la victòria de Trump davant l'OTAN.

Llegir notícia completa
12 Jul
El matalàs mundial del petroli, "al límit" després de l'acord de l'OPEP
ep petroleo 20171220191202

La capacitat addicional de producció de l'Organització de Països Exportadors de Petroli (OPEP) pot estar "estirant-se fins als seus límits", després del seu acord signat per incrementar les seves exportacions de cru.

Llegir notícia completa
12 Jul
El petroli 'coqueteja' amb la directriu alcista de l'últim any
ep petroleo 20171113140510

Tot i les importants caigudes d'aquest dimecres no podem dir que el petroli hagi perforat cap suport, almenys no encara.

Llegir notícia completa
11 Jul
El Brent cau un 2% després dels nous aranzels de Trump a la Xina
ep petroleo 20171006174702

El petroli cau amb força aquest dimecres. El barril de Brent, referència a Europa, cedeix més d'un 2%, fins als 77,22 dòlars, després de l'anunci dels nous aranzels dels Estats Units a la Xina per valor de 200. 000 milions de dòlars.

Llegir notícia completa
10 Jul
Compres a Wall Street amb la guerra comercial en segon pla
wall street

Wall Street obre amb lleugeres pujades en els seus tres principals índexs borsaris aquest dimarts (Dow Jones +0,25%, S&P 500 +0,20% i Nasdaq +0,29%). Els inversors tornen a celebrar al parquet una nova jornada d'alleujament en les tensions comercials entre la Xina i els Estats Units.

Llegir notícia completa
06 Jul
Wall Street cotitza mixt a l'inici de la guerra comercial
wall street

Wall Street cotitza mixt en les seves tres principals índexs borsaris aquest divendres (Dow Jones -0,34%, S&P 500 -0,18% i Nasdaq +0,11%). El mercat reacciona així a l'entrada en vigor dels aranzels dels Estats Units a la Xina, per valor de 34. 000 milions de dòlars, que han tingut una resposta equivalent per part del gegant asiàtic.

Llegir notícia completa
05 Jul
Tubos Reunidos es dispara un 17% a la vigília dels aranzels
Tubos Reunidos

Tubos Reunidos està disparada (+17,1%) al Mercat Continu aquest dijous. Una pujada que té lloc tan sols un dia abans de l'activació dels aranzels dels Estats Units contra la Xina per valor de 34. 000 milions de dòlars. Per la seva banda, Pequín assegura que respondrà amb aranzels per valor equivalent en productes com la soja i el peix. Europa ja va respondre amb impostos per valor de 3. 250 milions de dòlars als aranzels dels EUA anunciats contra l'acer i l'alumini.

Llegir notícia completa