Notícies de polsos europa

ep logolos grandes bancos espanoles

Deutsche Bank rebaixa el preu objectiu dels bancs de l'IBEX 35

Deutsche Bank ha rebaixat el preu objectiu dels sis bancs de l'IBEX 35. La companyia alemanya és especialment dura amb Sabadell i Bankia, els preus objectius dels quals creu ara que són un 14% i un 13% més baixos, respectivament. L'entitat menys afectada és Bankinter, a la qual redueix el potencial un 7,3%.

ep jubilacion abuelos personas mayores ancianos

El Govern, a favor de retardar l'edat efectiva de jubilació

El Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social s'ha mostrat a favor de retardar l'edat efectiva de jubilació, però en contra d'allargar l'edat legal. Aquesta mesura, està en línia amb la proposta de l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIReF). En concret, vol retardar des dels 62,7 anys actuals fins a 65,5 anys en un termini de 30 anys, però sense tocar l'edat legal de jubilació. A partir del 2027, l'edat legal de jubilació serà de 67 anys si s'han cotitzat menys de 38 anys i 6 mesos o de 65 anys si s'ha cotitzat més.

ep la ministra dhisenda maria jesus montero

El Govern espera recaptar 20.000 milions d'euros més el 2019

El Govern ha donat a conèixer aquest divendres al detall els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per 2019 que ha elaborat, i s’hi preveu un augment de la recaptació de 20.000 milions d'euros pel creixement econòmic i la pujada d'impostos. En concret, la recaptació tributària passarà de 207.610 milions d'euros el 2018 als 227.356 milions previstos per l'Executiu de Pedro Sánchez.

jerome powell federal

L'IBEX rebota un 1,6% en la setmana i es revalora gairebé un 4% el 2019

L'IBEX 35 ha pujat un 0,23%, fins a 8.877,10 punts, durant l'última jornada d'una setmana durant la qual s'ha revalorat un 1,6%. Des del començament de l'any, l'índex acumula una pujada del 3,94%. Els moviments diaris han estat força suaus, però els inversors es mantenen a l'expectativa del que pugui succeir dimarts que ve, en la votació del Parlament britànic sobre el Brexit. La incertesa política sobre aquest assumpte és tan elevada que és difícil pronosticar com es comportaran les borses europees.