Notícies de polsos europa

recep tayyip erdogan turquia

Erdogan després de la caiguda de la lira: "No perdrem la guerra econòmica"

El president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, ha llançat aquest divendres un missatge contundent als EUA: "No perdrem la guerra econòmica". Ho ha dit en un dia durant el qual la lira està rebent un nou càstig als mercats i tocant nous mínims històrics pels dubtes que genera la situació econòmica del país.

italiabandera1

Claus borsàries de la propera sessió: inflació d'Itàlia

Durant la jornada d'aquest dilluns, 13 d'agost, els inversors comptaran amb escasses referències d'interès. No obstant això, a Itàlia es publicarà la dada d'inflació o Índex de Preus al Consum (IPC) relatiu al mes de juliol, així com l'IPC harmonitzat.

ep viajerosatencionclienteryanairbarajas

Ryanair opera el 85% dels seus vols amb "normalitat" tot i la vaga

Ryanair assegura que opera el 85% dels vols programats amb "normalitat" malgrat la vaga de 24 hores dels seus pilots d'Irlanda, Suècia, Alemanya i Bèlgica, que afecta uns 67.000 passatgers, i que l'ha obligat a cancel·lar amb antelació 396 operacions, 82 de les quals (41 connexions) amb origen o destinació a Espanya. A més, Ryanair es nega a pagar les indemnitzacions als afectats en al·legar que "segons la legislació europea, la compensació no procedeix quan un sindicat està actuant de manera irraonable".