Notícies de polsos europa

cortos portada

Els baixistes s'atreveixen a mossegar els cinc grans de l'IBEX 35

Els inversors baixistes, aquells que prenen posicions en un valor esperant les seves caigudes o per cobrir altres posicions llargues, han començat a atacar amb força les cinc grans companyies de l'IBEX 35. Les posicions curtes compten amb més presència en Banc Santander, Inditex, BBVA, Telefónica i Iberdrola. Així mateix, tampoc han donat treva als valors amb gran presència de 'curts'.

ep presidente ejecutuivotelefonica jose maria alvarez-pallete

L'IBEX (-0,2%) comença la setmana sense força i cau fins als 9.800 punts

Les borses europees han registrat pèrdues mitjanes del 0,5% i han arrossegat l'IBEX-35 (-0,26%. 9.806,20 punts). Això, en una jornada que no compta amb la referència de Wall Street, tancat per la celebració del Dia del President després que divendres passat acabés pla, amb signe mixt. Mentrestant, Àsia ha pujat aquesta matinada, tot i que els mercats allà van 'coixos' perquè bona part de les places estan tancades per la celebració de l'any nou xinès.

cbacero23

Acerinox i ArcelorMittal s'aprofiten en borsa de la 'guerra de l'acer' entre els EUA i la Xina

El Ministeri de Comerç de la Xina va advertir aquest dissabte que prendrà les mesures necessàries per protegir-se si la decisió final dels Estats Units d'imposar fortes restriccions a les importacions d'acer i alumini de la Xina i altres països afecta els seus interessos. Després d'aquesta declaració, els dos valors acerers de l'IBEX 35, ArcelorMittal i Acerinox, han pujat amb força aquest dilluns.