Notícies de polsos divises

presidente-fed-jerome-powell-preparandose-comparecer-comision-bancaria-senado-eeuu-1-marzo

Powell refreda el dòlar i el mercat comença a descomptar una sola pujada de tipus el 2019

És un dels riscos que amenacen el fulgor del dòlar, que aquest any s'ha apreciat un 10%: la fi del cicle de pujades de tipus de la Reserva Federal (Fed). Per aquest motiu, el 'bitllet verd' està sota pressió aquest dijous, després que el president del banc central, Jerome Powell, apuntés que l'organisme està a prop de la seva meta pel que fa al preu dels diners, ja que la taxa d'interès està just per sota de ser neutral.

wall street

El bitcoin torna als 4.000 dòlars després del suport del president de la borsa de Nova York

El mercat de les monedes digitals està vivint fortes dosis de volatilitat durant l'última setmana i mitja. Des que el bitcoin va trencar amb violència els 6.000 dòlars, la més operada de les monedes digitals ha tornat a les alces i baixades a les quals tenia acostumats els operadors. Després de caure per sota dels 3.500 dòlars aquest diumenge, ha remuntat amb força per sobre dels 4.000 dòlars, després del recolzament de Jeffrey Sprecher, president de la borsa de Nova York.

cbeuro trader short1

L'euro, dinamitat per l'amenaça de Trump d'imposar aranzels als automòbils europeus

L'euro ha perdut els 1,13 dòlars per primera vegada en dues setmanes, després de les amenaces del president dels EUA, Donald Trump, que planeja imposar aranzels del 25% a les importacions de vehicles europeus. I ho farà tan aviat com la setmana que ve. L'euro s’ha depreciat amb energia a la matinada de dimecres després de les notícies i ha abundat en les seves pèrdues fins a mínims no vistos des del 14 de novembre.