Notícies de polsos divises

bitcoin portada

Saxo Bank qualifica d'"increïble" la fita del bitcoin per sobre dels 10.000 dòlars "abans que hagi entrat diner institucional real"

L'espectacle que ha ofert el mercat de les monedes digitals durant les últimes jornades, quan el bitcoin ha superat les barreres dels 10.000 i 11.000 dòlars, i la capitalització total dels més de 1.300 actius digitals existents s'ha elevat per sobre dels 340.000 milions de dòlars pot ser només un petit aperitiu del que ha de venir. Amb una apreciació d'un 1.000% el 2017, la reina de les monedes digitals està preparada per pujar un altre 500% o 1.000% abans de 18 mesos, segons vaticina Kay Van-Petersen, estrateg de Saxo Bank.

cbeurolibrabrexit

La lliura es manté apuntalada per l'optimisme al voltant del Brexit i el dòlar, de camí a pèrdues mensuals

Amb un euro emmarcat en un moviment de consolidació contra el dòlar, que va camí de rubricar un mes de pèrdues a l'índex que mesura el seu acompliment contra una cistella de sis rivals, el llustre de la lliura és un bàlsam per als inversors al mercat de les divises. La moneda britànica segueix ben apuntalada per l'esperança que el Regne Unit i la Unió Europea (UE) arribin a un acord sobre els termes del divorci al desembre i es manté en el seu rècord de dos mesos contra el 'bitllet verd'.

bitcoin

El bitcoin s’asseu sobre la marca dels 10.000 dòlars després de deixar-se sacsejar per una volatilitat extrema

La jornada del 29 de novembre ha deixat bones mostres que el mercat de les monedes digitals no és apte per a cardíacs. De fet, ho és només per a amants de les emocions fortes. Els actius digitals van tornar a fer història amb nous rècords estratosfèrics per al bitcoin, ethereum, dash i litecoin, mentre alguns dels tokens digitals llançats fa menys de sis mesos presentaven pujades de fins a tres dígits.

bitcoin portada

El bitcoin torna a fer història en polvoritzar la barrera dels 11.000 dòlars

Després de dos dies assetjant el preu dels 10.000 dòlars, el bitcoin ha aconseguit assolir i superar folgadament la meta que molts experts situaven a finals d'any. La reina de les monedes digitals s'ha apreciat més d'un 14% en tan sols 24 hores, des de la fita gairebé als 9.900 dòlars de dimarts, fins als estratosfèrics 11.300 dòlars que ha batut aquest dimecres -en algunes cases de canvi ja són 11.500. L'acumulat total dels més de 1.300 tokens digitals ascendeix al també rècord de 345.000 milions de dòlars, dels quals l'anomenat 'or 2.0' acapara 180.000 milions.