POLSOS DIVISES
19 feb
El nostre objectiu de pujada per a l'euro/dòlar als 1,26 pràcticament s'ha complert
eurodolarparidad

Fa molt de temps que estem fent referència al nivell dels 1,26 com a objectiu de pujada per a l'euro/dòlar i aquest pràcticament s'hauria complert, ja que el màxim anual l’hem vist als 1,25556.

Leer noticia completa
19 feb
L'euro es deixa bressolar per la volatilitat però segueix ben apuntalat pel BCE
0cb796

L'agut revés que l'euro va patir divendres, en el seu encreuament contra el dòlar, manté la moneda comunitària deprimida durant aquesta arrencada setmanal lleugerament per sobre dels 1,24 dòlars. Les causes de la correcció protagonitzada per la moneda europea han de buscar-se enterament en condicions tècniques i de mercat, ja que els experts avisen que tant la política monetària del Banc Central Europeu (BCE) com la fortalesa econòmica de l'Eurozona continuen sent molt favorables per al euro.

Leer noticia completa
19 feb
L'euro arriba a un nou rècord de més de tres anys davant un dòlar que pateix en tots els fronts
ep euro dolar portada

La tònica que ha dominat el mercat de les divises des d'inicis d'aquesta setmana s'ha mostrat en tota la seva esplendor en les últimes hores. La debilitat del dòlar i la desconfiança dels inversors en les condicions econòmiques dels EUA han tornat a pesar en l'ànim dels operadors que s'han prolongat les vendes a la moneda nord-americana contra tots els seus rivals, fins a arribar nous mínims de més de tres anys contra l'euro i de 15 mesos contra el ien.

Leer noticia completa
16 feb
El bitcoin tracta d'aferrar-se als 10.000 dòlars i espera l'arribada de nous compradors
bitcoin portada

El mercat de les monedes de xifrat afronta moderades caigudes aquest divendres, després d'haver tancat dues jornades d'alces i que el bitcoin hagi assaltat la barrera psicològica dels 10. 000 dòlars per primera vegada en dues setmanes. La reina de les ‘virtuals’ deixa pujades d'un 2% i oscil·la entre els 9. 500 dòlars i aquest nivell en la majoria de cases de canvi, mentre a la majoria d’'altcoins' s'imposa una lleu correcció.

Leer noticia completa
15 feb
El momentum alcista de les monedes de xifrat s'estén i la capitalització arriba gairebé al mig bilió de dòlars
bitcoin numeros portada

Les divises virtuals es deixen portar per la compres que tenyeixen de verd les principals 'altcoins' i el bitcoin aquest dijous. Després de diverses jornades en mode consolidatiu, entre els 8. 000 i els 9. 000 dòlars, la reina dels actius virtuals puja més d'un 10% i depassa amb comoditat la resistència que s'havia situat a l'últim d'aquests preus, fins a marcar un màxim al voltant dels 10. 000 dòlars.

Leer noticia completa
15 feb
L'euro torna a agafar embranzida cap als 1,25 dòlars davant un 'bitllet verd' deprimit
money euros cash

El dòlar segueix ampliant les seves pèrdues en tots els fronts, malgrat el repunt de la inflació als EUA. El 'bitllet verd' ha decidit ignorar l'auge dels preus durant el primer mes de l'any -la taxa interanual s'ha mantingut al 2,1%- i ha seguit lliscant per la via baixista que ha reprès després del rebot de Wall Street. L'euro no ha deixat escapar l'ocasió per ampliar el seu ral·li fins als 1,2470 dòlars i, des d'aquí, preparar-se per assaltar els recents màxims de finals de gener per sobre dels 1,25 dòlars.

Leer noticia completa
15 feb
Les borses asiàtiques perllonguen els guanys a l'arrencada de l'any nou lunar

Els principals índexs del continent asiàtic han pres el relleu de les borses europees i de Wall Street, que van avançar fermament aquest dimecres. Els parquets d'Àsia es mantenen en el verd al tancament, en una jornada durant la qual es respira l'ambient de vacances davant l'any nou lunar.

Leer noticia completa
13 feb
El dòlar torna a deixar-se bressolar per la debilitat enmig d'una renovada gana pel risc
dolar1

L'optimisme torna a poc a poc a dominar l'ànim dels inversors després que les borses mundials s'hagin pujat al carro dels rebots a l'inici de la setmana. Les pujades que van arrencar divendres a Wall Street, s'han traslladat a la resta de parquets i han tornat amb si part de la gana pel risc que s'havia esfumat per complet durant les correccions de les jornades anteriors. I, amb això, el dòlar ha tornat a recuperar el seu aspecte de debilitat que és la tònica des del mes de novembre.

Leer noticia completa
12 feb
El dòlar i el ien, els grans guanyadors de les vendes a les borses mundials
dolar1

El còctel explosiu que ha deixat l'onada de vendes a les borses mundials, l'extrema volatilitat i l'aversió al risc, han deixat dos guanyadors al mercat de les divises. Aquestes condicions de mercat són gasolina per al dòlar i al ien, que s'han disparat durant les recents jornades i mantenen el seu bon aspecte tècnic aquest dilluns, tot i el rebot de divendres de Wall Street.

Leer noticia completa
12 feb
L'euro/dòlar es frena a les portes de la part alta (resistència) del canal baixista de llarg termini
eurodolarparidad

L'euro/dòlar presenta una important resistència a la volta de la cantonada, a la zona dels 1,26, la part superior del canal baixista de llarg termini.

Leer noticia completa
06 feb
El dòlar es manté ferm enmig del crac de les borses i l'aversió al risc
cbdolarlac ahort5

El bitllet verd planta cara a l'onada de vendes global a les borses mundials. Mentre els inversors fugen dels actius de més risc, han buscat abric en el dòlar i en el ien, que han posat en joc el seu paper de 'safe haven'. Així, la divisa nord-americana avança contra la majoria dels seus rivals excepte contra la moneda nipona, que s'ha arribat a cotitzar a prop dels seus recents màxims als 108,500 iens la passada matinada.

Leer noticia completa
05 feb
L'euro aguanta el tipus davant d'un dòlar que descansa després de la seva recuperació
dolar1

El ral·li del dòlar, disparat pel pròsper mercat laboral dels EUA, que va ensenyar múscul a finals de la setmana passada, s'ha pausat, principalment davant un euro que va resistir l'envit del seu rival nord-americà. La 'moneda única' va tancar la setmana plana davant el 'bitllet verd' que, per la seva banda, va rubricar els primers set dies de 2018 sense caigudes en l'índex que mesura el seu acompliment davant d'una cistella de sis divises rivals.

Leer noticia completa
02 feb
El dòlar rep impuls de l'informe d'ocupació dels Estats Units i l'euro s'allunya dels 1,25 dòlars
money euros cash

L'euro tenia el vent de a favor per tornar a conquerir el màxim del passat 25 de gener als 1,2540 dòlars. De fet, després de diverses jornades de consolidació, aquest dijous les compres van tornar a l'euro després que el membre del consell del Banc Central Europeu (BCE), Ewald Nowotny, deixés clar que al supervisor monetari no l'incomoda que la divisa es negociï en aquestes cotes. La 'moneda única', tot i això, s'ha vist arrossegada pel ral·li que ha disparat en el dòlar el sòlid informe d'ocupació dels EUA del mes de gener.

Leer noticia completa
01 feb
L'euro/dòlar, a les portes de les primera resistència de veritat (els 1,26)
eurodolarparidad

Són nombroses les ocasions quan hem analitzat aquest encreuament i sempre hem fet referència a la part alta del canal baixista com a objectiu per a l'encreuament. I ja el tenim aquí.

Leer noticia completa
01 feb
Hi ha més recorregut a l'alça per al dòlar o la debilitat només es pren un respir?
dinero, dolares, rico, billetes

El 'bitllet verd' s'ha mantingut estable durant les últimes jornades, consolidant els abruptes vaivens de la setmana passada durant la qual la moneda nord-americana va deixar mínims de tres anys contra l'euro. Enfront de la moneda comunitària ha dibuixat un rang que s'estreny cada vegada més entre els 1,2335 dòlars i els 1,2460 dòlars i els analistes es pregunten ara si hi ha recorregut a l'alça per a la divisa nord-americana o es tracta només d'una parada al camí a la via baixista que recorre des de novembre.

Leer noticia completa
31 ene
L'euro torna a la càrrega i el dòlar passa per alt el discurs de Trump sobre l'Estat de la Nació
ep euro dolar portada

Després d'una jornada correctiva, els alcistes en l'euro han tornat a posar-se al volant en el seu encreuament contra el dòlar. La moneda comunitària ha ensenyat múscul després de la bona lectura del PIB de l'Eurozona del quart trimestre, que va resultar en línia amb les previsions durant els últims tres mesos de l'any. D'altra banda, el 'bitllet verd' amb prou feines ha reaccionat al discurs sobre l'Estat de la Nació del president nord-americà, Donald Trump, que ha instat el Congrés que donin llum verda al seu pla d'infraestructures d’1,5 bilions de dòlars.

Leer noticia completa
30 ene
La renda fixa surt al rescat d'un dòlar que espera Trump
50 dolares bolsillo

El rebot del dòlar contra els seus principals rivals segueix el seu curs. Després de l'aguda depreciació de la setmana passada, que va seguir a setmanes de debilitat en el 'bitllet verd', la moneda nord-americana podria haver trobat un sòl en el seu declivi i s'ha vist aixecat aquest dilluns pel rendiment dels bons del Tresor a 10 anys, que han trencat la barrera del 2,70% per primera vegada des del 2014.

Leer noticia completa
29 ene
El dòlar tracta de recuperar-se, però els inversors desconfien de la política monetària dels EUA
cbdolar83ss

Els inversors del mercat de les divises es preparen per acomiadar gener amb els ànims encara remenats pels esdeveniments de la setmana passada, que van deixar ressons de la guerra de divises a les orelles. El dòlar remunta tímidament contra l'euro i la lliura, després de les declaracions del president dels EUA, Donald Trump, que el país no ha abandonat la política monetària que manté des de finals dels 90 de respatller a un dòlar fort, però la desconfiança encara domina l'operativa dels principals encreuaments.

Leer noticia completa
29 ene
Deutche Bank adverteix sobre les monedes digitals: "Hi ha un risc real de pèrdua total"
ep deutsche bank

"No les recomanem. Són només per a inversors que inverteixen de forma especulativa". Així de contundent s'ha mostrat Markus Mueller, cap global d'inversions de Deutsche Bank, quan en una entrevista a Bloomberg li han preguntat sobre les monedes digitals.

Leer noticia completa
26 ene
Muntanya russa al dòlar entre Draghi, Trump i Mnuchin
dolar1

Els principals encreuaments del mercat de les divises han encadenat dues sessions consecutives d'autèntica bogeria, amb abruptes ral·lis i retrocessos gairebé igual de pronunciats, esperonats per l'encreuament de declaracions entre els guardians del dòlar i de l'euro que han tingut reverberacions en totes les monedes. De Steven Mnuchin, a Mario Draghi i Donald Trump, la volatilitat s'ha servit en racions XXL, mentre els ecos de la ‘sobada’ guerra de divises ressonen entre els inversors.

Leer noticia completa