• El superàvit comercial de la Xina amb els EUA es redueix a l'octubre
0cbasia921j2

Les principals borses asiàtiques viuen una jornada de recollida de beneficis, després dels rècords de dimarts i el vermell s'imposa al territori amb caigudes generalitzades.

  • 37.628,48
  • -2,16%

Al pla macroeconòmic, les dades de la balança comercial de la Xina reflecteixen que el superàvit comercial del gegant asiàtic amb els EUA ha caigut fins a 26.620 milions a l'octubre des dels 28.080 milions de dòlars al setembre, ha informat el departament de duanes dimecres abans de la visita del president Donald Trump al país.

El superàvit comercial de la Xina amb els EUA va ser de 222.980 milions de dòlars durant els primers 10 mesos de 2017, ha agregat Duanes. El dèficit comercial dels EUA amb la Xina està en el centre d'atenció ja que Trump viatjarà a Beijing dimecres, on es trobarà amb el seu homòleg xinès, Xi Jinping.

Les borses de la Xina continental tanquen amb moderades caigudes, tot just d'un 0,1% a Xangai i Shenzhen. A Hong Kong, el declivi és més pronunciat i es deixa al voltant d'un 0,30%.

Al verd destaquen el Kospi sud-coreà, que puja un 0,27% i l’ASX200 australià que acaba marginalment al verd. En altres llocs, el Nikkei es deixa un 0,10%, mentre Tailàndia i Malàisia ho fan menys d'un 0,2%. Bombai i Singapur pugen menys d'un 0,1%.

Noticias relacionadas

contador