• La resta de parquets asiàtics remunten les recents pèrdues
cbasia short1

El verd ha tornat a les borses del continent asiàtic, que remunten el retrocés de dimarts, després dels guanys amb què la majoria d'índexs regionals van arrencar la setmana. El Nikkei neda contra corrent i es deixa gairebé mig punt.

  • 38.079,70
  • 0,31%

L'auge del ien, que ha remuntat fins a canviar-se gairebé a 113,00 unitats contra el seu rival dels EUA, impulsades per les vendes que ha patit el dòlar després de la victòria de Doug Jones, el candidat demòcrata al Senat per Alabama, que ha vençut aquest dimarts al seu rival republicà, Roy Moore, per l'escó que va deixar vacant el fiscal general d'Estat, Jeff Sessions.

A altres llocs, en canvi, el verd s'imposa, amb pujades a les borses de la Xina continental, amb Xangai i Shenzhen avançant a prop d'un 0,8%. A Hong Kong, el Hang Seng és dels que remunta amb més força, fins a un 1,5%, mentre que el Kospi sud-coreà també avança un 0,8%.

Els parquets del Pacífic guanyen un 0,14% a l’ASX200 australià, mentre que l'índex de referència de la borsa de Nova Zelanda, l’NZX50 tanca sense canvis. Tailàndia i Malàisia pugen un 0,20% i un 0,45%, respectivament. Bombai tanca pla i Singapur cau un 0,13%.

Noticias relacionadas

contador