• L'índex tecnològic del Japó marca la seva quarta sessió de pujades

Després de la marcada feblesa de la jornada del dimecres, sembla que la calma ha tornat als mercats del continent asiàtic, amb els principals índexs borsaris recuperant-se de diverses sessions de pèrdues. El Nikkei marca la seva quarta jornada en verd i lidera els guanys.

  • 38.460,08
  • 2,42%

Després de caure a mínims de quatre mesos la setmana passada, els valors de la borsa japonesa s'han beneficiat de la “caça de gangues” aquesta setmana i l'índex tecnològic tanca amb un modest avanç d'un 0,1%. El ien s'ha mantingut per tercera sessió consecutiva en rang entre les 108,500 unitats i les 108,900 unitats per cada dòlar.

Les borses de la Xina continental segueixen ancorades al vermell

Les borses xineses, en canvi, aprofundeixen les seves pèrdues de la sessió anterior: el Xangai Composite i el Shenzhen han caigut, els dos, un 0,5%. A Hong Kong, en canvi, el Hang Seng rep impuls de l'onada de compres i puja un 0,33%.

En altres llocs del món, l’ASX 200 australià avança un 0,22%, mentre el Kospi coreà ho fa un 0,5%. Les borses de Malàisia, Singapur i Bombai també tanquen amb una nota positiva, amb pujades entre el 0,10% i el 0,30%.

Noticias relacionadas

contador