• El Kospi retrocedeix després dels màxims del dimarts
0cbasia921j2

Les borses del continent asiàtic han acabat amb pèrdues aquest dimecres, després de les caigudes de Wall Street i enmig d'una onada d'incertesa sobre la continuïtat de les polítiques d'estímul del Banc Central Europeu (BCE), després que el president de l'organisme, Mario Draghi, millorés la seva visió sobra la inflació i insistís en la millora de les condicions econòmiques de l'Eurozona.

  • 37.068,35
  • -2,66%

Els comentaris del banquer central han pressionat les borses a la baixa, així com el dòlar, que ha rebut un altre cop als EUA per un nou ajornament de la votació sobre la reforma sanitària del president del país, Donald Trump. Aquesta debilitat, però, no s'ha notat en el seu encreuament contra el ien i la divisa nipona ha seguit pressionada a la baixa la nit passada, després de caure a un mínim de cinc setmanes contra el seu rival dels EUA a la sessió de dimarts. El Nikkei ha deixat també una caiguda de gairebé mig punt al tancament.

En altres llocs, el Kospi sud-coreà ha cedit gairebé un 0,5% i l'índex de referència de Nova Zelanda ha acabat pràcticament pla després dels màxims assolits durant la sessió anterior. El Hang Seng de Hong Kong acaba el dia amb un declivi del 0,48%, mentre a la Xina continental, Xangai es deixa un 0,20% i Shenzhen pateix un retrocés d'un 0,89%.

Tailàndia, Singapur i Bombai acaben planes, mentre Malàisia cedeix un 0,31% i l’ASX200 australià ho fa un 0,66%.

Noticias relacionadas

contador