cbasiajapon1 short1
38.079,70
  • 117,90
  • 0,31%

Les borses asiàtiques tornen a tancar en vermell aquest dimarts, tot i els guanys a Wall Street impulsats per la treva en la guerra comercial entre la Xina i els EUA. El Nikkei ha tancat amb una moderada caiguda del 0,18% i s'allunya dels seus màxims de tres mesos i mig de dilluns.

Les asseguradores i el sector financer han impulsat les pèrdues en l'índex nipó. Sony també ha acabat amb pèrdues de gairebé el 2% després de l'anunci de compra d'EMI Music. Amb aquesta adquisició coparà el 26% del mercat de la producció industrial. El ien també s'ha enfortit fins als 110,90 iens contra el dòlar.

Les borses de Corea del Sud i de Hong Kong romanen tancades per vacances. A la Xina continental, els índexs Shenzhen i Xangai han tancat en pla, igual que el de Singapur. A Malàisia i Tailàndia, les caigudes tampoc són pronunciades i ascendeixen al 0,35%, la primera, i al 0,16%, la segona.

L’ASX200 australià és un dels selectius que més cedeix aquest dijous, amb un declivi del 0,70%. Nova Zelanda també conclou la jornada en pla.

Noticias relacionadas

contador