Notícies de polsos Àsia

ep standsamsung

Samsung aconsegueix un benefici rècord de 34.645 milions el 2018

Samsung Electronics va tancar l'exercici 2018 amb un benefici net rècord de 44,34 bilions de wons (34.645 milions d'euros), xifra que suposa una millora del 5% respecte al resultat de l'any anterior, tot i que els guanys del fabricant sud-coreà van caure un 31% durant l'últim trimestre de l'exercici per les menors vendes de mòbils i memòries davant la menor demanda com a conseqüència de les incerteses als mercats.

sbasia4 short1

El verd predomina en les borses asiàtiques entre la Fed i la Xina

Les accions han pujat a l'Àsia aquest dijous després que una enquesta a fabricants xinesos va mostrar que l'activitat manufacturera va millorar lleugerament el desembre. Les converses comercials entre la Xina i els EUA i el missatge de la Reserva Federal dels EUA (Fed) també han animat els operadors.

cbasia93 short1

Àsia finalitza mixt i pendent de les negociacions EUA-Xina

Els mercats de valors asiàtics han finalitzat la jornada de dimecres amb moviments moderats i signe mixt mentre els inversors es mantenen pendents de si les negociacions entre els Estats Units i la Xina (avui comença una reunió de dos dies entre les dues potències) arriben a bon port i s’ultima un acord comercial.

venezuela portada bolsamania manifestacion

Rússia i la Xina condemnen les noves sancions dels EUA a Veneçuela

Rússia i la Xina, que han mostrat el seu compromís amb Nicolás Maduro, han criticat durament les sancions imposades pels EUA a Veneçuela. El govern de Donald Trump va anunciar aquest dilluns sancions contra l'empresa energètica estatal PDVSA, en un intent per danyar Maduro.