Notícies de polsos Àsia

cbmanufacturero1

Claus borsàries de la propera sessió: bateria d'índexs PMI

En la jornada d'aquest dilluns, 3 de setembre, els inversors comptaran amb una llarga bateria d'índexs PMI manufacturer relatives al mes d'agost. Es coneixeran des de diferents països, tant d'Àsia com d'Europa. Als Estats Units, per la seva banda, cal recordar que el mercat borsari romandrà tancat per la celebració del Dia del Treball al país.

ep establecimientovodafone

Vodafone i Idea creen la major operadora de l'Índia

Vodafone ha completat la fusió de la seva filial Vodafone Índia amb Idea Cellular, que donarà origen a Vodafone Idea, la major operadora de telecomunicacions de l'Índia, amb gairebé 408 milions de clients, segons ha confirmat la companyia britànica, que controlarà el 45,2% de la nova companyia.

cbasiajapon1 short1

Àsia acaba amb pèrdues, arrossegada per les noves amenaces de Trump a la Xina

La desfeta de les divises emergents, principalment del peso argentí, ha deixat repercussions a tots els mercats i les borses asiàtiques no n’han estat una excepció en una jornada durant la qual s'han tenyit de vermell. Les vendes, a més, s'han exacerbat després de l'últim envit de la guerra comercial entre la Xina i els EUA.

cbchinastocks2 short1

Àsia acaba amb pèrdues generalitzades arrossegada per la Xina

La debilitat de les borses xineses (Xangai: -1.14%, Shenzhen: -1,41%), que acumulen tres sessions consecutives de caigudes ha eclipsat les bones notícies que arriben des dels EUA en el Tractat de Lliure Comerç l'Atlàntic Nord (TLCAN). Els parquets continentals es tenyeixen de vermell i les caigudes són generalitzades.