Polsos Àsia
15 Jan
Alces a les borses asiàtiques que sacsegen les preocupacions xineses
cbasia1 short11

Els mercats asiàtics han repuntat aquest dimarts gràcies a l'anunci de les autoritats xineses d'una sèrie de mesures per pal·liar l'alentiment de l'economia de la segona potència mundial.

Llegir notícia completa
14 Jan
Àsia es tenyeix de vermell després de la caiguda de les exportacions a la Xina
cbasiabaj3 short1

Les borses asiàtiques arrenquen la setmana amb caigudes i estenen així el declivi de divendres a Wall Street i influïdes per les dades de comerç de la Xina, que han deixat una caiguda en les exportacions del gegant asiàtic.

Llegir notícia completa
11 Jan
Nissan i la Fiscalia japonesa presenten nous càrrecs contra Carlos Ghosn
ep carlos ghosn 20190111104911

Nissan i la Fiscalia japonesa han acusat aquest divendres davant del Tribunal de districte de Tòquio de dos nous càrrecs contra l'expresident de la companyia Carlos Ghosn per suposada mala conducta financera i violar la confiança del fabricant d'automòbils nipó.

Llegir notícia completa
11 Jan
Àsia tanca en verd esperonada pels guanys de Wall Street
cbasia9 short1

Els parquets asiàtics han tancat en verd l'última sessió setmanal impulsats pels guanys de Wall Street i la conseqüent millora del sentiment de l'inversor.

Llegir notícia completa
10 Jan
Caigudes generalitzades a Àsia després que les dades d'inflació de la Xina eclipsin les converses comercials
china recesion portada

Els mercats de valors asiàtics han tancat amb signe mixt aquest dijous, després d'una sessió durant la qual han predominat les caigudes, ja que la decepció de les dades d'inflació a la Xina ha calat entre els operadors i ha eclipsat l'optimisme que es desprèn de l'avanç en les recents negociacions comercials entre els EUA i el gegant asiàtic.

Llegir notícia completa
10 Jan
La inflació Xina puja el desembre un 1,9%, el seu pitjor nivell des del febrer
china recesion portada

L'Oficina Nacional d'Estadístiques de la Xina ha publicat l'informe de preus al consum de desembre, amb dades que llancen una desacceleració dràstica el desembre, cosa que suggereix un creixement econòmic més lent.

Llegir notícia completa
09 Jan
Bitcoin: 'cap i espatlles' invertit a la vista?
ep bitcoin 20180926143703

Per sobre dels 4. 265 dòlars el preu confirmaria una figura de volta d'implicacions alcista en 'cap i espatlles' invertida. I objectiu de pujada, als 6. 000 dòlars.

Llegir notícia completa
09 Jan
Els mercats asiàtics tanquen amb alces esperonats per les negociacions Xina-EUA
cbasia1 short11

Els mercats de valors asiàtics han tancat amb guanys importants aquest dimecres, animats per les notícies que les converses comercials entre els Estats Units i la Xina s'estendrà un tercer dia.

Llegir notícia completa
08 Jan
Les borses asiàtiques, mixtes en el segon dia de negociacions EUA-Xina
cbasia93 short1

Els mercats de valors asiàtics han tancat amb signe mixt aquest dimarts, ja que els inversors s'han mantingut cauts durant el segon dia de negociacions comercials entre els Estats Units i la Xina.

Llegir notícia completa
07 Jan
Tancament d'Àsia: el Nikkei rebota més del 2% i lidera els guanys a la regió
Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630

El Nikkei japonès ha rebotat més del 2% (2,44%) aquest dilluns i ha liderat una jornada de guanys generalitzats a les borses asiàtiques, animades pel fortíssim rebot de Wall Street de divendres passat i per l'inici de les negociacions comercials entre la Xina i els Estats Units. El Shanghai Index xinès ha avançat un 0,7% i l’ASX australià ha repuntat un 1,14%.

Llegir notícia completa
04 Jan
Caigudes en el Nikkei enmig d'un fort rebot a Àsia
cbasia9 short1

Les bones notícies de les negociacions comercials entre la Xina i els EUA, que s'han emplaçat a una reunió de treball els dies 7 i 8 de gener a Pequín ha animat les borses del continent asiàtic que han tancat divendres amb un fort rebot. Després d'una setmana marcada pels temors sobre l'alentiment a la Xina i per l’advertència de beneficis d'Apple, el Nikkei és dels pocs índexs que acaba al vermell en el seu primer dia de cotització de 2019.

Llegir notícia completa
03 Jan
Nova jornada de caigudes a Àsia després de l’advertiment de beneficis d'Apple
cbasiabaj3 short1

Els mercats asiàtics ha seguit cedint terreny aquest dijous després de caure més d'un 1% durant el primer dia de negociació de 2019. Apple va rebaixar les seves projeccions de vendes, citant la desacceleració del creixement xinès i les accions de tecnologia a Corea del Sud i Taiwan, com a motius. En conseqüència, el ien, vist com un actiu refugi, es va enfortir davant del dòlar a prop d'un 3%, l'euro i altres monedes asiàtiques i europees.

Llegir notícia completa
02 Jan
Xi Jinping amenaça Taiwan amb l'ús de la força encara que aposta per una "reunificació pacífica"
Xi Jinping china

El president xinès, Xi Jinping, ha assegurat aquest dimecres que encara que la Xina es reserva el dret de fer ús de la força per obtenir el control de Taiwan, intentarà aconseguir una "reunificació pacífica" amb l'illa, que segons ha afirmat, "té un futur molt brillant" sota el mandat xinès.

Llegir notícia completa
02 Jan
Àsia inaugura l'any borsari en el vermell amb fortes caigudes a Hong Kong
cbasia93 short1

Després del nefast 2018 per als mercats, 2019 no arrenca millor a les borses asiàtiques, que tanquen la primera jornada de l'any borsari en el vermell, llastades pels febles dades macroeconòmiques publicades a la Xina. Lidera el declivi l’índex Hang Seng amb una pèrdua del 3,3%.

Llegir notícia completa
31 Dec
Alces en els índexs asiàtics durant l'última sessió de 2018
cbasia93 short1

Les borses asiàtiques han tancat l'última sessió de l'any amb signe positiu, encara que el Nikkei ha finalitzat la jornada en números vermells (-0,31%).

Llegir notícia completa
28 Dec
Els mercats asiàtics, menys el Nikkei, pugen després de l'avanç de Wall Street
cbasia93 short1

Les borses asiàtiques han tancat la sessió de divendres en positiu, gràcies a l'empenta que va viure Wall Street i malgrat la volatilitat que ha estat present durant tota la jornada. Això, a excepció del Nikkei japonès, que registra el seu primer balanç anual en negatiu des de 2011.

Llegir notícia completa
27 Dec
La Xina i els Estats Units es reuniran el gener per a un acord comercial
trump xijinping dan la mano

Representants dels Estats Units i la Xina tenen previst reunir-se en el pròxim mes de gener amb l'objectiu de negociar un acord que posi fi a la guerra comercial i les tensions polítiques que mantenen els dos països, segons ha revelat aquest dijous el Ministeri de Comerç xinès.

Llegir notícia completa
27 Dec
Les borses asiàtiques tanquen mixtes tot i el repunt de Wall Street
cbasia9 short1

El notable repunt de Wall Street ha propiciat que les borses asiàtiques es recuperin de les jornades baixistes que han viscut aquesta setmana. No obstant això, aquesta empenta no ha servit a tots els mercats. El Nikkei del Japó ha pujat gairebé un 4% després de les forta caiguda registrada aquesta setmana, mentre que la borsa de Hong Kong i la Xina han tancat en negatiu.

Llegir notícia completa
21 Dec
El Nikkei torna a liderar les caigudes dels parquets asiàtics
cbasia93 short1

El Nikkei japonès ha tornat a liderar les caigudes als parquets asiàtics per tancar la setmana contagiats per la resta de borses després d'un discurs de la Reserva Federal nord-americana més agressiu del que s'esperava.

Llegir notícia completa
19 Dec
Hem vist els mínims del bitcoin?
ep bitcoin 20180622175501

En els últims dies estem veient la criptodivisa rebotar amb certa alegria després d'un nefast 2018. Hi ha algun tipus de senyal que ens indiqui que hem vist el final de la correcció? .

Llegir notícia completa