POLSOS ÀSIA
18:13
Claus borsàries de la propera sessió: Llibre Beix de la Fed
fedportada1

Durant la jornada d'aquest dimecres, 24 d'octubre, es coneixeran diverses referències macroeconòmiques i empresarials d'interès. Així, cal destacar la publicació del Llibre Beix de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed). Així mateix, a l'altra banda de l'Atlàntic es donarà a conèixer la dada de vendes d'habitatges nous, al costat dels índexs PMI serveis, manufacturer i compost.

Llegir notícia completa
16:01
Troben possibles parts del cos de Khashoggi als jardins del consolat
khashoggi

Els investigadors turcs han trobat aquest dimarts algunes restes del periodista Jamal Khashoggi als jardins de la residència del cònsol saudita a Istanbul, segons informa Sky News.

Llegir notícia completa
09:50
La borsa sud-coreana toca mínims de 2017 durant una jornada de caigudes a Àsia
cbasia93 short1

Les principals borses asiàtiques han tancat la sessió de dimarts amb fortes pèrdues, que en casos com el Kospi sud-coreà han estat del 2,48%, amb l'índex en mínims no vistos des de març de 2017.

Llegir notícia completa
22 Oct
El ral·li de més del 4,5% de les borses xineses impulsa Àsia
cbchinabolsa short1

Els índexs de referència de la Xina han prolongat el seu auge de divendres i aquest dilluns avancen a prop d'un 4,5% tant Xangai (+4,19%) com Shenzhen (+4,80%). El ral·li dels parquets continentals ha impulsat el Hang Seng de Hong Kong i altres borses de la regió, que acaben majoritàriament en el verd.

Llegir notícia completa
19 Oct
Les borses xineses tanquen amb guanys tot i el pitjor PIB des de la crisi financera
china

Tancament mixt d'Àsia aquest divendres, quan les borses xineses han protagonitzat un fort rebot, després de conèixer que de juliol a setembre el creixement s'ha alentit al seu ritme més baix des de la crisi financera.

Llegir notícia completa
17 Oct
Les borses asiàtiques prenen el testimoni de Wall Street i acaben en el verd
sbasia4 short1

Les borses del continent asiàtic s'han endinsat fortament en el verd aquest dimecres, amb els principals índexs regionals prenent el testimoni deixat pel rebot de Wall Street. Els avenços en la majoria de parquets regionals han estat l'1%, amb valors com SoftBank que han tirat el carro, amb pujades d'un 3%.

Llegir notícia completa
16 Oct
Àsia tanca mixta després de les caigudes de Wall Street
cbasia11 short1

Les borses asiàtiques han tancat mixtes després de les caigudes de Wall Street enmig de la creixent tensió geopolítica entre els Estats Units i l'Aràbia Saudita per la desaparició d'un periodista saudita a l'ambaixada d'Istanbul.

Llegir notícia completa
15 Oct
Les borses asiàtiques reprenen la seva caiguda
cbasia93 short1

Els principals parquets del continent asiàtic han tornat al vermell aquest dilluns, després del rebot de les borses de la regió de divendres que van mitigar la sagnia de la setmana passada. En nombrosos índexs, les caigudes han vorejat l'1%, mentre que molt pocs han tancat amb pujades.

Llegir notícia completa
12 Oct
Els mercats asiàtics es recuperen aquest divendres
Nikkei

Els mercats asiàtics han rebotat aquest divendres, amb pujades superiors a l'1,5% en Hong Kong i una mica més moderades a Xangai i Shenzen.

Llegir notícia completa
11 Oct
Sangria a les borses asiàtiques després del dimecres negre de Wall Street
cbasiabaj short

Les rèpliques del terratrèmol que ahir va sacsejar els principals índexs de Wall Street s'han deixat notar amb molta força al continent asiàtic. La desfeta és generalitzat als principals parquets regionals que es tenyeixen d'un vermell intens aquest dijous.

Llegir notícia completa
10 Oct
El Nikkei acaba al verd durant una jornada mixta per a les borses asiàtiques
japon asia calle

El Nikkei ha superat les caigudes de dimarts i ha rubricat una sessió amb un modest avanç del 0,16%, tot i l'auge del ien contra el dòlar, que s'ha vist dinamitat per un nou atac del president dels EUA, Donald Trump, a la Reserva Federal (Fed).

Llegir notícia completa
09 Oct
El Nikkei tanca en negatiu, però les borses xineses remunten
cbasia9 short1

Tancament mixt d'Àsia aquest dimarts, quan els parquets regionals han deixat resultats desiguals al llarg del continent. El Nikkei ha acabat amb una caiguda del 1,32%, mentre les borses xineses han tancat amb guanys marginals o planes després del declivi de dilluns.

Llegir notícia completa
08 Oct
Les borses xineses cauen un 3% després de les reformes del seu banc central
chine china

Els parquets xinesos han tancat en vermell aquest dilluns amb dures caigudes després de l'última reforma del seu banc central, que ha consistit en retallar el coeficient de reserva als seus prestadors.

Llegir notícia completa
05 Oct
Àsia tanca en vermell després de les caigudes a Wall Street pel mercat de bons
cbasia1 short11

Les borses asiàtiques han tancat en vermell aquest divendres després de les caigudes de Wall Street, que al seu torn van tenir lloc per les alces de rendibilitat del seu mercat de bons.

Llegir notícia completa
04 Oct
Àsia acaba la sessió amb pèrdues moderades
cbasia9 short1

Les principals borses del continent asiàtic han tancat en el vermell una sessió durant la qual la gana dels inversors ha estat marcada merament per les condicions dels parquets regionals, sense notícies que alleugin els ànims per part del president nord-americà Donald Trump. El Nikkei ha tancat amb caigudes tot i que el ien ha cedit fins a mínims d’11 mesos contra el dòlar.

Llegir notícia completa
03 Oct
Àsia tanca mixta amb el Nikkei llastat per les seves automobilístiques
japan-stock-down-300x169

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt aquest dimecres amb el Nikkei japonès arrossegat pels seus fabricants automobilístiques.

Llegir notícia completa
02 Oct
Àsia tanca en vermell després del nou 'cop de cua' de la guerra comercial
trumpguerracomchina

Les borses asiàtiques han tancat amb caigudes aquest dimarts després de la recrudescència de la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units.

Llegir notícia completa
01 Oct
Àsia tanca mixta després del nou tractat comercial dels EUA i el Canadà
Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt aquest dilluns després del nou tractat comercial signat entre els Estats Units i el Canadà, que finalment s'ha unit a Mèxic en el NAFTA.

Llegir notícia completa
28 Sep
Àsia tanca mixta amb el Nikkei en màxims intradiaris de 1991
chine china

Les borses asiàtiques han tancat la setmana amb signe mixt després que Trump acusés la Xina d'interferir en les 'midterms' que se celebraran als EUA el proper mes de novembre.

Llegir notícia completa
27 Sep
Àsia, en vermell després del nou atac de Trump a la Xina
cbasiajapon1 short1

Les tensions entre la Xina i els EUA han tornat a ocupar l'atenció dels inversors aquest dijous, quan el president nord-americà, Donald Trump, va acusar Pequín d’ingerències en les eleccions legislatives del 6 de novembre, conegudes com les 'midterms'. Les borses del continent asiàtic s'han tenyit de vermell en un context de guerra comercial amb 260. 000 milions d'aranzels mutus que recentment han entrat en vigor.

Llegir notícia completa