POLSOS
24 nov
Valors que han aconseguit perforar resistències aquest divendres

Per sota és important que el selectiu espanyol es cotitzi per sobre dels 9. 889 punts.

Leer noticia completa
24 nov
L'IBEX 35 aguanta els 10.000 punts, però ofereix males sensacions
broker709340

Com durant les dues sessions anteriors, l'IBEX 35 ha intentat desenganxar-se dels 10. 000 punts, però no ho ha aconseguit. El selectiu espanyol ha marcat un màxim intradia als 10. 125 punts, però novament ha perdut força i ha tancat amb una petita pujada del 0,21%, fins als 10. 053,50 punts. Durant la setmana, s'ha revalorat un 0,43%.

Leer noticia completa
24 nov
L'IBEX 35 tanca l'acumulat de la setmana amb pujades del 0,43%

24 nov
L'IBEX lluita per recuperar els 10.100 punts

Per sota seguim molt pendents del suport dels 9. 882 punts.

Leer noticia completa
24 nov
L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,21% fins als 10.053,5 punts

24 nov
IBEX 35: els valors que més pugen són Bankia (+1,57%) i Indra (+1,53%)

24 nov
IBEX 35: els títols que més cauen són Endesa (-1,34%) i Acciona (-1,28%)

24 nov
Claus borsàries de la propera sessió: vendes d'habitatge nous als EUA i índex de negocis manufacturers de la Fed de Dallas
ep bandera estados unidos

Després d'una setmana 'curta' als Estats Units per la festivitat d'Acció de Gràcies, la publicació de dades macroeconòmiques al país nord-americà protagonitzaran la jornada d'aquest dilluns. Des d'allà es publicaran les dades de vendes d'habitatges nous d'octubre i l'índex de negocis manufacturers de la Fed de Dallas. Igualment, hi haurà subhasta de deute nord-americà.

Leer noticia completa
24 nov
Insiders: moviments a NH, Liberbank, Grifols, BBVA, Técnicas Reunidas i Prisa
Hoteles NH

Aquests són els canvis de participació més importants en el capital de les empreses espanyoles cotitzades en borsa i que han estat comunicats a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Leer noticia completa
24 nov
Mor el director general de Nintendo Ibèrica, Rafael Martínez Moya-Angeler, als 51 anys
ep logonintendo

El director general de Nintendo Ibèrica, Rafael Martínez Moya-Angeler, ha mort als 51 anys d'edat, segons ha informat aquest divendres la desenvolupadora de videojocs a través d'un comunicat.

Leer noticia completa
24 nov
El Nasdaq anticipa un nou rècord a Wall Street en ple Black Friday
cbstopwallstreet

Compres moderades del 0,2% a Wall Street, cosa que permet al Nasdaq marcar un altre màxim històric després del registrat dimecres passat a 6. 867 punts.

Leer noticia completa
24 nov
No tan ràpid: el pagament en efectiu (encara) mana a Espanya
monedas portada dinero inversion

És la fi de l'efectiu. Manen les targetes de crèdit, les aplicacions del mòbil. Tot està canviant. o no tant. Una enquesta del Banc Central Europeu (BCE) evidencia que les operacions en metàl·lic encara són majoritàries, amb països, com Espanya, en què el seu domini continua sent aclaparador.

Leer noticia completa
24 nov
El Govern garanteix per llei el dret universal d'accés a un compte bancari
mendez de vigo

El Consell de Ministres ha aprovat dues normes que suposen la transposició al marc jurídic espanyol de dues directives europees. Es tracta del Reial decret llei de Comptes de Pagament Bàsiques i del Reial decret llei en Matèria de Divulgació d'Informació no Financera.

Leer noticia completa
24 nov
Gay de Montellà demana un referèndum per "completar la normalitat"
foment_patronal_gaydemontella

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha considerat necessari que se celebri un referèndum a Catalunya "per completar la normalitat" política. En una entrevista de TV3 aquest divendres, ha apostat perquè aquesta hipotètica consulta sigui conseqüència "de la voluntat de diàleg, negociació i pacte".

Leer noticia completa
24 nov
El Banc de Suïssa considera el bitcoin una inversió més que una divisa
bitcoin-cryptomonnaie-monnaie-virtuelle-par-btckeychain-via-flickr-cc-license-by

El president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, va confessar davant la Comissió d'Afers Econòmics i Monetaris del Parlament Europeu, al setembre, que el supervisor encara no ha abordat els riscos que representen les divises criptogràfiques. Però dos mesos després, el seu homòleg al Banc Nacional de Suïssa (SNB per les sigles en anglès), Thomas Jordan, ha assegurat que "els bancs centrals estan treballant intensivament en aquest assumpte".

Leer noticia completa
24 nov
La crisi de Catalunya dispara l'exigència de rendibilitat per a CaixaBank, Sabadell i BBVA
ep gonzalo gortazar i jordi gual

El cost del capital és un dels reptes més importants del sector financer. És a dir, la rendibilitat que exigeix ​​un inversor per comprar accions. Catalunya no ajuda que es redueixi aquest indicador, que pressiona l'evolució de la banca en borsa.

Leer noticia completa
24 nov
Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres a Wall Street
cbwallstreetsombra

A dia d'avui no veiem ni el més mínim senyal de debilitat en els índexs nord-americans.

Leer noticia completa
24 nov
Caixabank lidera els avenços de l'IBEX després de comprar diverses societats de BPI
caixabank

L'IBEX lluita per acabar la setmana per sobre dels 10. 100 punts i Caixabank l’està ajudant a aconseguir-ho. L'entitat catalana puja gairebé un 2,5% fins a fregar els 4 euros per acció, la qual cosa fa que lideri els avenços del selectiu. Aquesta pujada es produeix després d'anunciar la compra de Banc BPI del capital social de diverses societats i el seu negoci de corretatge, research i corporate finance per un total de 222 milions d'euros.

Leer noticia completa
24 nov
Uber i Mahindra desplegaran centenars de vehicles elèctrics a l'Índia el març de 2018
ep uber app

Uber i el fabricant indi de vehicles Mahindra s'han associat per desplegar centenars de vehicles elèctrics a Delhi i Hyderabad (Índia) a partir del març de l'any que ve, en un context en què el país asiàtic està pressionant les empreses automobilístiques perquè tots els automòbils de nova producció siguin electrificats per 2030.

Leer noticia completa
24 nov
El 60% de les empreses creades el 2010 ja havia desaparegut el 2015
cbempresas1

L'estoc d'empreses que van operar a Espanya durant l'any 2015 va ser de 3. 482. 354, un 1,5% més que el 2014. S'entén per stock al conjunt d'empreses actives durant tot l'any o part d'ell, segons l'Enquesta de Demografia Empresarial de l'Institut Nacional d'Estadística.

Leer noticia completa