• Els Mossos d'Esquadra estan registrant la casa de Said Aallaa des de les 16:50 hores d'aquesta tarda
  • Said Aallaa va néixer a Naour (Marroc), a l'agost de 1998, per la qual cosa compliria aquest mes els 19 anys
moussa oukabir atentado barcelona
TWITTER

Les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat estan buscant almenys quatre persones de nacionalitat marroquina i residents a les localitats gironines de Ripoll i Ribes de Freser, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Un d'ells és Moussa Oukabir, germà de Driss Oukabir, detingut ahir pels Mossos, tot i que va al·legar que anava a denunciar el robatori de la seva documentació. Moussa té 17 anys i vivia amb els seus pares a Ripoll. No tenia antecedents. A més, estan sent buscats altres tres homes, també de nacionalitat marroquina: Said Aallaa, Mohammad Hychami i Younes Abouyaaqoub.

De fet, els Mossos d'Esquadra estan registrant la casa de Said Aallaa des de les 16:50 hores d'aquesta tarda, situada a la cèntrica Plaça Gran de Ripoll (Girona).

Segons les dades policials als quals ha tingut accés Europa Press, Said Aallaa va néixer a Naour (Marroc), a l'agost de 1998, per la qual cosa compliria aquest mes els 19 anys i no comptaria amb antecedents policials per delictes de terrorisme.

Mohamed Hychami i Younes Abouyaaquoub, que tenen 24 i 22 anys, respectivament, van néixer a la mateixa localitat del Marroc, Mrirt i els pares dels dos estan domiciliats a Ripoll, almenys des de l'any 2006. Cap comptava fins ahir amb antecedents per terrorisme.

Noticias relacionadas

contador