ep presidentfirabarcelona josep lluis bonet
El president de Fira de Barcelona, Josep Lluís BonetEUROPA PRESS

El president de la Cambra de comerç d'Espanya, Josep Lluís Bonet, ha assegurat que confia en les promeses d'inversió en infraestructures per a Catalunya fetes pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, encara que ha considerat que arriben tard.

En una entrevista aquest dimecres a Tv3 recollida per 'Europa Press', ha assenyalat que "s'hauria d'haver fet abans", encara que s'ha mostrat molt optimista i ha augurat que es duran a terme.

"En un moment de recuperació evident hi ha moltes més possibilitats que hi hagi els recursos necessaris perquè sigui més fàcil" complir amb els compromisos d'inversió, diu Bonet

Ha considerat que encara que l'economia espanyola ha viscut una situació límit en els últims anys, "en un moment de recuperació evident hi ha moltes més possibilitats que hi hagi els recursos necessaris perquè sigui més fàcil" complir amb els compromisos d'inversió.

Bonet ha admès que "el nivell d'execució que hi ha hagut a Catalunya ha estat inferior a la mitjana", però ha celebrat que el Govern central doni la cara a Catalunya perquè considera que és la seva obligació comprometre's amb millores per a la comunitat.

Preguntat per si les propostes de Rajoy volen donar un canvi de rumb al procés sobiranista, Bonet ha dit que "tot té possibilitat d'influir" en un context complicat, encara que ha descartat que sigui el motiu principal.

Bonet ha lamentat que Catalunya hagi perdut influència en la política espanyola, i s'ha preguntat "com pot ser que els dirigents catalans no vagin a les taules on s'estan debatent els interessos dels catalans".

Noticias relacionadas

contador