• BlackRock ha presentat els seus resultats del segon trimestre: guanya un 8% més
  • Netflix presentarà els seus comptes en tancar el mercat
cbwall street1

Wall Street s'ha capgirat i cotitza amb lleugeríssimes pujades, mentre els inversors segueixen atents als resultats empresarials. El Dow Jones i l'S&P 500 han obert amb tímides caigudes de menys del 0,05%, però s'han capgirat i pugen un 0,05% i un 0,07% respectivament. El Nasdaq continua amb una pujada del 0,07%. Així que es pot dir que la Borsa de Nova York ha obert, pràcticament, plana. Divendres passat, Wall Street va tancar amb pujades del 0,5% mitjana.

  • 38.503,69
  • -

Divendres tant l'S&P 500 com el Dow Jones van tancar marcant màxims amb el Nasdaq Composite molt a prop de fer-ho. En principi el consens d'analistes espera que el benefici net de les empreses de l'S&P 500 s'incrementi a prop del 8% en taxa interanual.

Aquest dilluns, BlackRock ha presentat els seus resultats empresarials del segon trimestre. L'entitat ha informat que ha guanyat 860 milions de dòlars, un 8% més d'abril a juny que durant el mateix període de l'any anterior. No obstant això, tot i que els ingressos també han pujat un 5% respecte al segon trimestre de 2016, els beneficis per acció han estat de 5,24 dòlars, quan el que s'esperava eren 5,4 euros. D'aquesta manera, BlackRock cau un 0,3% durant les operacions de premarket.

Al tancament de Wall Street està previst que presenti els seus resultats Netflix. L'atenció dels inversors se centrarà en el nombre de subscriptors, ja que s'espera que s'hi afegeixin 3,2 milions de persones.

En el pla econòmic, la Xina ha informat aquest dilluns dades més forts del que s'esperava sobre el creixement econòmic. L'economia xinesa va créixer un 6,9% interanual durant el segon trimestre. Als EUA, l'índex Empire State de la Fed de Nova York va caure al juliol des de màxims de dos anys. Les dades van mostrar que l'índex de condicions comercials actuals es va desaccelerar a 9,8 punts al juliol, des de 19,8 punts al juny i per sota de les previsions de consens de 15. L'índex de condicions de negocis a sis mesos va caure a +34,9 al juliol des de +41,7 al juny.

L'índex d'ocupació va caure a +3,9 al juliol des de 7,7 al juny. L'índex de Noves Ordres va caure a +13.3 al juliol des de +18.1 al juny. Tot i la desacceleració, l'índex ha estat positiu en sis dels últims set mesos. A més, l'índex de preus pagats va millorar a +21,3 des de +20,0 al juny. Aquest és un dels indicadors regional més seguits pels inversors, d'aquí la seva rellevància.

D'altra banda, les dades publicades aquest divendres passat van mostrar que els preus al consumidor es van mantenir sense canvis al juny i les vendes al detall van caure per segon mes consecutiu. És probable que les dades atenuïn les expectatives de creixement econòmic sòlid durant el segon trimestre. Les possibilitats d'una alça de tipus d'interès per part de la Fed al desembre van caure al voltant del 43% divendres, segons l'eina Fedwatch de la CME.

Al mercat de matèries primeres, el petroli cotitza amb caigudes. El barril de West Texas, de referència als EUA, cotitza amb caigudes del 0,32% fins als 46,39 dòlars. D'altra banda, el barril de Brent, de referència a Europa, cau 0,2% fins a fregar els 48,8 dòlars. Al mercat de divises, l'euro cau en el seu canvi contra el dòlar lleugerament un 0,04% i se situa als 1,1465 dòlars.

Noticias relacionadas

contador