• Són els primers resultats de la companyia després del seu retorn al parquet sis anys després
ep oficinasnyesa
NYESA

Nyesa Valores Corporación, un dels valors més volàtils del mercat continu, baixa aquest dijous un 3% després d'anunciar els resultats de l'exercici 2017, amb un benefici net positiu de 17 milions d'euros, després del seu retorn al parquet el 22 de gener després de sis anys suspesa. A més, la companyia immobiliària, que dimecres va anunciar una ampliació de capital de 2,5 milions d'euros, ha presentat una reducció del seu endeutament financer de més del 50%.

  • 0,00€
  • 4,76%

La companyia immobiliària ha afirmat, a més, l'inici de la comercialització de Narva Loft el proper mes de març. Un projecte immobiliari situat en una de les zones més demandades de Moscou que consistirà en la rehabilitació d'un complex immobiliari format per 9 edificis d'oficines, amb una superfície construïble de més de 53.000 m2 on Nyesa comercialitzarà 420 apartaments, un hotel de 4 estrelles amb 80 habitacions, 5.000 m2 d'oficines, 7.000 m2 d'edificabilitat comercial i més de 350 places d'aparcament.

Nyesa ha informat que durant l'exercici 2018 apostarà fortament pel mercat immobiliari espanyol

D'altra banda,Nyesa ha informat que durant l'exercici 2018 apostarà fortament pel mercat immobiliari espanyol. D'aquesta manera, té com a objectiu per a l'exercici 2018 la incorporació de nous projectes de promoció i construcció d'habitatges a Espanya, amb una previsió per als propers dos anys de més de 300 habitatges que suposaria una facturació d'aproximadament 60 milions d'euros.

Per això, la companyia ha previst la disposició d'ampliacions de capital dineràries amb càrrec a la línia de capital subscrita amb GEM, en virtut de la qual té a la seva disposició més de 77 milions d'euros fins a l'exercici 2022.

Així mateix, Nyesa ha apuntat que en paral·lel està immersa en un ampli procés internacional de recerca d'inversors o finançadors per als projectes immobiliaris del Grup a Costa Rica (Gran Resort La Roca i Finca La Playa). De la mateixa manera Juan Manuel Vallejo va afirmar que "no descartem noves operacions corporatives que, sense suposar nou endeutament, integrin projectes que corroboren la projecció futura de la companyia".

Noticias relacionadas

contador