• Recomana als inversors ser una mica més cauts de cara a l'any que ve
  • Paulsen suggereix una fórmula d'inversió que combini accions i bons
broker1348

Jim Paulsen, el famós estrateg en cap d'inversions de Leuthold Group, prediu una correcció en els mercats de valors per a 2018. "Crec que en veurem una correcció i és possible que la vegem el 2018", va dir Paulsen a l'espai 'On The Money' de CNBC. No obstant això, al mateix temps va afegir que no veu encara el final de la recuperació ni augura el començament d'un mercat baixista.

En base a aquesta idea, Paulsen recomana als inversors ser una mica més cauts de cara a l'any que ve. Cal ser "una mica més conservadors en la forma en què s'inverteix", aconsella.

Paulsen suggereix una fórmula d'inversió que combini accions i bons. "Però també tornaria a equilibrar algunes de les exposicions i em posaré una mica més defensiu". El famós expert va dir que traurà de la seva cartera "una mica de la tecnologia agressiva que ho ha fet realment bé i em mouré una mica cap a energia i finances per 2018".

Amb tot, Jim Pausen creu que, si hi ha correcció, aquesta suposarà una oportunitat de compra. "Veuria el que vull comprar més barat en aquest moment i també destinaria més diners a renda variable", assenyala.

Pel que fa a la idea que, un cop vist aquest ral·li, ara és tard per entrar en borsa, Paulsen no està d'acord. "No diria això. Crec que, si no es té diners en renda variable, definitivament en destinaria part, però ho faria durant el transcurs dels propers 12 mesos. Una mica cada mes, en lloc de decidir posar-ho tot en un dia".

Noticias relacionadas

contador