• Fidelity assegura que la normalització de la política monetària millorarà l'economia
  • La normalització de la política monetària provocarà que el preu dels bons sigui més baix
acto fidelity
Bolsamanía

Fidelity ha presentat les seves perspectiva en renda variable i fixa per a 2018. La gestora es mostra optimista amb el mercat, tot i que assegura que hi haurà més volatilitat. Tot i això, apunten que aquests anys hi ha hagut altes rendibilitats a les borses i que l'escassa volatilitat ha beneficiat això. Davant d'això, la gestora apunta que el "final del mercat alcista no significa un mercat baixista, sinó una consolidació".

Paras Anand, CIO de renda variable de Fidelity, explica que els inversors han valorat la baixa volatilitat que hi havia al mercat i no se centraven en els preus, "són efectes inusuals al mercat". Així, apunta que aquest 2018 serà un entorn "més normal".

D'altra banda, Anand assegura que tot i que en la renda variable dels EUA hi ha hagut un creixement elevat, "queden oportunitats atractives". Així mateix, apunta que les bones dades macroeconòmiques europees marquen que encara que no hi hagi hagut tanta rendibilitat al mercat d'Europa com als EUA, veurà ara un rendiment elevat. En el pla global, explica que les reformes empresarials empreses al Japó poden portar a un rendiment sostenible amb preus atractius.

Pel que fa a la normalització de la política monetària, el CIO de renda variable de Fidelity assegura que a mesura que es normalitzi, l'economia millorarà, "a contrari del que pensen molts analistes, que apunten que podria esmorteir la recuperació econòmica".

Anand també alerta d'alguns riscos com ara el deute a la Xina que està passant de les empreses a les llars, de manera que no pot ser un mercat alcista. A més, posa especial risc en les accions tecnològiques de megacapital dels EUA.

En un altre ordre de coses, Ian Spreadbury, gestor de l’FF Flexible Bond Fund de Fidelity, assenyala que espera que hi hagi unes dues o tres pujades de tipus per part de la Reserva Federal aquest any, "no més", perquè la normalització sigui "molt gradual". De fet, afegeix que encara hi ha molt endeutament al mercat.

Per la normalització i l'endeutament, Spreadbury assegura que "el preu dels bons és relativament baix". Així que des de Fidelity aposten per invertir en divises locals per obtenir un rendiment "decent" del 6%. A més, el gestor assegura que aposten per mercats emergents.

Noticias relacionadas

contador