• Als Estats Units també hi haurà reunió de tipus de la Fed dimecres
  • A Espanya es coneixeran els resultats dels bancs que cotitzen a l'IBEX 35 al llarg de la setmana
alphabet-a-suivre-a-wall-street

La setmana comença amb una cita macroeconòmica important: la reunió de l'Organització de Països Exportadors de Petroli (OPEP) dilluns. A més, un altre de les protagonistes de la sessió, tot i que en l'àmbit empresarial, serà Alphabet, que presentarà els seus resultats del segon trimestre d'aquest any després del tancament de Wall Street. També Gestamp presentarà els seus resultats a Espanya.

  • 155,47$
  • 0,69%

A més, es coneixeran una bateria de PMI: el manufacturer de juliol del Japó; així com el manufacturer i compost de França; el manufacturer, serveis i el compost d'Alemanya; manufacturer, compost i serveis de l'Eurozona; i el manufacturer, compost i serveis d'Estats Units.

A la resta de la setmana, destaquen diferents resultats empresarials tant a Espanya com a l'altre costat de l’oceà. Als EUA tindran protagonisme les grans tecnològiques, com Facebook que donarà a conèixer els seus resultats dimecres o Twitter, dijous. Mentrestant, a Espanya, els bancs que cotitzen a l'IBEX 35 donaran les seves dades al llarg de la setmana, com Banc Santander divendres o BBVA, dijous, així com altres companyies, com Telefónica, dijous. Però la cita més important de la setmana tindrà lloc dimecres als Estats Units amb la reunió dels tipus la Fed.

Així mateix, en l'àmbit macroeconòmic, cal destacar la publicació d'Enquesta de Població Activa (EPA) a Espanya dijous i el PIB del país nord-americà, divendres.

ECONOMIA

Rússia: Reunió de l'OPEP.

Japó: PMI manufacturer (02:30 h).

Alemanya: PMI manufacturer, serveis i compost (9.30 h).

Eurozona: PMI manufacturer, compost i serveis (10.00 h).

EUA: PMI manufacturer, compost i serveis (15:45 h).

EMPRESES

EUA: Alphabet publicarà els seus resultats del segon trimestre després del tancament de Wall Street (22:30 h).

Espanya: Gestamp publicarà els seus resultats del segon trimestre (17.45 h).

Noticias relacionadas

contador