• Al pla macroeconòmic, hi haurà poques referències aquest divendres
cellnex portada buena

La jornada d'aquest divendres, 16 de febrer, portarà noves referències interessants per als inversors, encara que no tantes com als dies passats. De fet, la més rellevant vindrà de la mà d'una de les 'telecos' cotitzada a l'IBEX 35, Cellnex Telecom, que presentarà els seus resultats anuals del passat any 2017.

  • 31,06€
  • -2,45%

D'aquesta manera, altres companyies que rendiran comptes davant el mercat, encara que fora d'Espanya, seran l'aerolínia Air France-KLM i Danone, entre d'altres. En canvi, entre totes destaca la gegant nord-americà Coca-Cola Company, que anunciarà el seu benefici o pèrdues abans de l'obertura de Wall Street.

Pel que fa al pla macroeconòmic, les referències d'aquest divendres no són realment rellevants. Tot i això, cal esmentar que es coneixerà l'índex de preus d'importació als Estats Units, així com els seus permisos de construcció i habitatges nous del país.

Finalment, cal recordar que gran part de les borses asiàtiques romandran tancades amb motiu de la celebració de l'any nou lunar.

ECONOMIA

- Estats Units: índex de preus d'importació, permisos de construcció i habitatges nous (14:30h).

EMPRESES

- Espanya: presentació de resultats de Cellnex Telecom.

- Estats Units: presentació de resultats de Coca-Cola Company.

- França: presentació de resultats d'Air France - KLM i Danone.

Noticias relacionadas

contador