• Mario Draghi inaugurarà el Congrés Bancari Europeu de Frankfurt
banco de espana

Aquest divendres arriba sense cites empresarials destacades. A l'àmbit macroeconòmic, el Banc d'Espanya publicarà les dades de setembre relatives al deute de les administracions públiques i als crèdits dubtosos.

A Europa, el BCE publica la balança de pagaments de la Zona Euro del mes de setembre i la dada de producció en construcció del mes d'octubre. A més, el president de l'organisme, Mario Draghi, pronunciarà el discurs inaugural del Congrés Bancari Europeu de Frankfurt. El president del Bundesbank alemany, Jens Weidmann, també realitzarà declaracions.

A l'altra banda de l'Atlàntic, als Estats Units es coneixeran les dades de permisos de construcció i nous habitatges iniciats durant el mes d'octubre. A Canadà es publicaran les xifres de l'Índex de Preus al Consumidor (IPC) i IPC subjacent d'octubre.

La temporada de resultats pràcticament ha acabat, i aquest divendres no hi ha cap fet empresarial destacat a l'agenda dels inversors.

ECONOMIA

Espanya: Deute de les administracions públiques i dada de crèdits dubtosos de setembre.

Estats Units: Permisos de construcció i dada d'habitatges nous del mes d'octubre (14:30h). També es publica l'índex manufacturer de la Fed de Kansas City de novembre (16:00h).

Eurozona: balança de pagaments de la Zona Euro de setembre (10:00h) i producció en construcció d'octubre. Discurs de Mario Draghi a Frankfurt (09:30h).

Alemanya: Discurs del president del banc central alemany, Jens Weidmann (14:00h).

Canadà: IPC i IPC subjacent del mes d'octubre (14:30h).

Noticias relacionadas

contador