cbdraghi83

La setmana que ve començarà amb una jornada que, tot i no tenir cap referència empresarial, sí que tindrà macroeconòmiques des de diferents països. Una d'elles serà la conferència de premsa de Mario Draghi, president del Banc Central Europeu (BCE), que aquest divendres s'ha mostrat capaç de dir que "l'Eurozona està enmig d'una sòlida expansió econòmica".

A més, aquest 20 de novembre també es coneixerà la balança comercial, així com les importacions i exportacions del Japó del passat mes d'octubre. Així mateix, es coneixerà l'Índex de Preus de Producció (IPP) d'Alemanya del desè mes de l'any, tant en taxa anual com mensual.

Així mateix, el Banc de Grècia publicarà el Compte Corrent del país, és a dir, el flux net de transaccions corrents, incloent-hi els béns, serveis i pagaments d'interessos des de i cap al país hel·lè.

A la resta de la setmana que ve, destaquen com a referència macroeconòmica les peticions inicials d’atur als Estats Units que es faran públiques dimecres. A més, tot i que la temporada de resultats empresarials està arribant al final, encara queden algunes companyies per retre comptes. Entre elles hi ha la alemanya Thyssen Krupp, que mostrarà els seus resultats el proper dijous. Per la seva banda, l'energètica espanyola Endesa actualitzarà el seu pla estratègic el proper 22 de novembre.

ECONOMIA

Eurozona: conferència de premsa de Mario Draghi (15:00h).

Alemanya: índex de preus de Producció (8:00h).

Grècia: compte corrent (10h).

Japó: balança comercial, exportacions i importacions d'octubre (00:50h).

Noticias relacionadas

contador