ep ventaviviendas
EUROPA PRESS

Aquest dimarts 13 de febrer, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica l'estadística de transmissions de drets de la propietat de desembre, en què es recullen les dades de compravenda d'habitatges. A més, hi haurà subhasta de lletres del Tresor a 6 i 12 mesos.

D'altra banda, al Regne Unit es publicarà l'Índex de Preus al Consum (IPC), l'IPC subjacent i els preus al productor (IPP). Mentrestant, a França es coneixeran les nòmines no agrícoles del quart trimestre.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als Estats Units es publicarà l'informe mensual de l'Agència Internacional de l'Energia, així com l'índex llibre roig de vendes minoristes i les últimes xifres de reserves setmanals de cru.

A Àsia, la Xina publicarà les seves dades de massa monetària, nous préstecs i inversió estrangera directa de gener. Al Japó es coneixeran els preus industrials de gener.

Pel que fa a empreses, aquest dimarts publicaran els seus comptes la nord-americana Pepsi i la francesa Natixis.

ECONOMIA

Xina: massa monetària de gener (03:00h), nous préstecs i inversió estrangera directa (03:00h).

Japó: preus industrials de gener (00:50h).

Regne Unit: IPC, IPC subjacent (10:30h) i índexs de preus al productor (10:30h).

França: nòmines no agrícoles del quart trimestre (08:45h).

Espanya: subhasta de lletres a 6 i 12 mesos, estadística de transmissions de drets de la propietat de desembre (09:00h).

EUA: informe mensual de l'Agència Internacional de l'Energia (10:00h), índex llibre roig (14:55h) i reserves setmanals de cru (22:35h).

EMPRESES

EUA: resultats de Pepsi.

França: resultats de Natixis.

Noticias relacionadas

contador