• El fill del president ha confirmat la trobada al The New York Times
donald trump jr

L’'ombra' de Rússia sobre la victòria electoral de Donald Trump continua allargant-se. Després de vuit mesos de les eleccions presidencials dels Estats Units, l'accés del magnat a la Casa Blanca segueix sent qüestionat. L'últim capítol ha estat una trobada entre l'equip de Trump i una advocada vinculada al Kremlin per intercanviar informació sobre el seu rival durant els comicis, Hillary Clinton.

L'equip del magnat nord-americà estava format pel seu fill gran, Donald Trump Jr., i el seu gendre i assessor, Jared Kushner. Aquesta trobada es va produir el 9 de juny de 2016 amb una advocada russa que els va prometre facilitar informació contra Clinton. Aquesta reunió ha estat admesa pel fill del president al diari The New York Times.

La polèmica cita es va realitzar a la Torre Trump. L'advocada vinculada al Kremlin era Natalia Veselnitskaya i, segons informa el The New York Times, durant la trobada també va estar present Paul Manafort, llavors cap de campanya de Donald Trump. En un comunicat difós el diumenge, Trump fill no va confirmar que la informació que li havien promès perjudicaria Clinton.

El fill del president va afirmar que una persona a la qual coneixia del concurs Miss Univers de 2013 li va proposar la reunió. Aquesta persona li va dir que a la reunió podrien donar-li informació possiblement útil per a la campanya. Trump Jr va descriure aquesta reunió com una trobada de "presentació" en què el tema principal de conversa va ser un programa pel qual "els nord-americans podien adoptar nens russos". Així mateix, Trump Jr fill va destacar que el seu pare no va tenir coneixement de la reunió.

Noticias relacionadas

contador