• També actuaran d'assessors Javier Kressler Saiz i Juan Manuel Vicente Casadevall
  • L'objectiu del fons és identificar els cicles de l'economia, mercats i sectors per orientar la cartera
juan ignacio crespo
Juan Ignacio Crespo

El matemàtic Juan Ignacio Crespo (1950, Madrid) torna a la indústria de fons d'inversió. Ho fa com un dels tres assessors que tindrà el fons Multiciclos Global que ha llançat Renta 4, i que té com a objectiu avançar-se als cicles de l'economia, mercats i sectors per invertir en conseqüència.

En concret, el producte registrat per Renta 4 aquest mes a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), i que es va constituir al febrer, "utilitzarà anàlisi fonamental per identificar el valor i qualitat de les companyies i anàlisi tècnica per optimitzar el moment adequat de la inversió". Crespo serà un dels tres assessors juntament amb Javier Kessler Saiz i Juan Manuel Vicente Casadevall (EAFI Kessler & Casadevall).

El vehicle podrà invertir fins a un 10% del patrimoni en inversors institucionals i l'univers d'inversió serà global. El pes de la renda variable i de la renda fixa podrà oscil·lar entre el 0% i el 100%, sense límits per divises, països, sectors o capitalització de les empreses. La gestió del fons de prendre com a referència la rendibilitat de l'índex MSCI World Index per renda variable i el JP Morgan Global Aggregate Bond per renda fixa, segons el fullet del fons.

La inversió mínima inicial i a mantenir en el fons serà de 10 euros. La comissió de gestió serà del 1,35% del patrimoni i un 9% extra per resultats. Així mateix, el cost de la dipositària serà del 0,08% del patrimoni fins als 50 milions d'euros en actius i del 0,05% en endavant.

Noticias relacionadas

contador